Închide meniul

Nicolae Dică a găsit puterea să zâmbească după umilinţele cu Silkeborg: „Am ştirbit-o în Europa, dar n-am fost niciodată la pământ în Liga 1!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 13:44

Nicolae Dică a găsit puterea să zâmbească după umilinţele cu Silkeborg: „Am ştirbit-o în Europa, dar n-am fost niciodată la pământ în Liga 1!

Nicolae Dică a găsit puterea să zâmbească după umilinţele cu Silkeborg

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Youtube FCSB

Nicolae Dică a găsit puterea să zâmbească după umilinţele cu Silkeborg. Antrenorul FCSB este optimist înainte de confruntarea cu UTA Arad, unde aşteaptă ca elevii săi să câştige.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este pe locul 12 în Liga 1, cu două victorii consecutive. Roş-albaştrii au câştigat confruntările cu Chindia Târgovişte, scor 3-2, şi Petrolul Ploieşti, scor 2-0.

Nicolae Dică a găsit puterea să zâmbească după umilinţele cu Silkeborg

„E important că am legat două victorii în campionat. Din păcate, am ştirbit-o în Europa. N-am fost niciodată la pământ. S-au reglat lucrurile în campionat, dar nu reuşim acolo.

Adversarii sunt buni în Europa. Trebuie să avem încredere că vom câştiga mâine seară. Am fost toţi dezamăgiţi după cele două înfrângeri!, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă.

Mihai Stoica, anunț crucial despre viitorul lui Nicolae Dică

Mihai Stoica a făcut un anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după „dubla” de coșmar cu Silkeborg din grupele Conference League, 0-10.

Reclamă

MM Stoica a avertizat să Nicolae Dică poate fi în pericol dacă FCSB nu câștigă împotriva celor de la UTA, duminică. Managerul general e sigur că Gigi Becali nu se va consulta cu nimeni în privința antrenorului.

„Dacă nu batem UTA, vor fi probleme. Nu pot să vă răspund dacă va fi sau nu decisiv meciul ăsta pentru Dică. Eu nu vorbesc de o perioadă lungă cu patronul.

Dacă s-ar fi întâmplat să renunțe Dică, în niciun caz nu vorbea cu mine Gigi dacă ar fi vrut să aducă un antrenor, în niciun caz”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Marica îi cere lui Nicolae Dică să arunce prosopul

Ciprian Marica a răbufnit după FCSB – Silkeborg, scor 0-5, din UEFA Conference League. Fostul atacant al roş-albaştrilor l-a atacat pe Nicolae Dică şi i-a cerut „să îşi rupă carnetul de antrenor”.

Fostul internaţional român, care a fost coechipier la echipa naţională cu Dică, nu îşi explică ce se întâmplă la vicecampioana Ligii 1.

Marica cere explicaţii de la staff-ul tehnic de la FCSB, mai ales că acelaşi rezultat dezastruos s-a înregistrat şi în Danemarca.

„A fost un meci penibil cu Silkeborg, asta deși se anunța o revanșă după ceea ce s-a întâmplat în tur. Antrenorul Nicolae Dică și staff-ul lui ar trebui să ofere cu adevărat explicații după un nou eșec de proporții. Aș compara această dublă manșă a celor de la FCSB cu dubla pe care România a avut-o cu Muntenegru, în Liga Națiunilor. Și atunci este clar că n-ai făcut ceva bine.

Oamenii au avut așteptări mari în returul cu Silkeborg, dar Nicolae Dică n-a învățat nimic din prima partidă, așa că să-și rupă carnetul de antrenor”, a declarat Ciprian Marica pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Nicolae Dică a găsit puterea să zâmbească după umilinţele cu Silkeborg
  • Anunţul făcut de antrenorul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și