Închide meniul

Mihai Stoica, anunț crucial despre viitorul lui Nicolae Dică, după FCSB – Silkeborg 0-5: „Vor fi probleme dacă nu batem!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2022, 23:43 / Actualizat: 15 octombrie 2022, 1:07

Mihai Stoica, anunț crucial despre viitorul lui Nicolae Dică, după FCSB – Silkeborg 0-5: „Vor fi probleme dacă nu batem!

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după 0-10 cu Silkeborg

Mihai Stoica, alături de Nicolae Dică, într-un meci / Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după „dubla” de coșmar cu Silkeborg din grupele Conference League, 0-10.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a avertizat să Nicolae Dică poate fi în pericol dacă FCSB nu câștigă împotriva celor de la UTA, duminică. Managerul general e sigur că Gigi Becali nu se va consulta cu nimeni în privința antrenorului.

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după 0-5 cu Silkeborg

„Dacă nu batem UTA, vor fi probleme. Nu pot să vă răspund dacă va fi sau nu decisiv meciul ăsta pentru Dică. Eu nu vorbesc de o perioadă lungă cu patronul. Dacă s-ar fi întâmplat să renunțe Dică, în niciun caz nu vorbea cu mine Gigi dacă ar fi vrut să aducă un antrenor, în niciun caz”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Clasamentul în grupa FCSB-ului din Conference League: 

FCSB e ca și eliminată din Conference League după 0-10 cu Silkeborg. Roș-albaștrii au nevoie de o minune în meciurile cu Anderlecht și West Ham.

Reclamă

Grupa B:

1. West Ham, 12 puncte, 4 meciuri, golaveraj +5
2. Silkeborg, 6 puncte, 4 meciuri, golaveraj +8
3. Anderlecht, 4 puncte, 4 meciuri, golaveraj -1
4. FCSB, 1 punct, 4 meciuri, golaveraj -12

Mihai Stoica nu este supărat după 0-10 la general cu Silkeborg

MM nu este supărat după înfrângerea roș-albaștrilor. Ba chiar nu înțelege de ce fanii au avut reacții ostile după cele două înfrângeri în fața danezilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că este o tragedie. Este o umilință, dar mult mai umilitoare a fost înfrângerea cu Șahtior Karagandy. Ne-au dominat. Au fost mult, mult mai buni decât noi. La meciul tur, ne-am prezentat cu garnitura a doua. Cred că Silkeborg trece mai departe, arată senzațional.

Nu avem voie să ne mai gândim la ce a fost, mergem înainte. Nu știu de unde ostilitatea asta. Era clar că ne concentrăm pe campionat. Au fost mai buni. Barcelona a luat 8 de la Bayern. Rangers a pierdut acasă cu Liverpool 1-7″, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gigi Becali a apelat la divinitate după umilința FCSB-ului cu Silkeborg: „M-am închinat!”

Gigi Becali a apelat la divinitate după umilința FCSB-ului cu Silkeborg. Vineri dimineață, patronul roș-albaștrilor a fost surprins la Mitropolia din Iași, unde a mers să se închine la moaștele Sfintei Parascheva.

Becali încearcă să treacă peste dezamăgirea produsă de înfrângerile rușinoase ale FCSB-ului cu ajutorul Bisericii. Finanțatorul roș-albaștrilor a plecat „de urgență” la Iași pentru a se ruga la moaștele Sfintei Parascheva.

Gigi Becali a fost surprins astăzi la Mitropolia din Iași, în ziua Hramului Sfintei Cuvioase. Omul de afaceri a dezvăluit că își dorește să aibă parte de „adevăr și pace” în viața sa.

„În zilele acestea și mai ales la Sfânta Parascheva, la sărbătorile astea sfinte, e mult mai puternic harul la slujire, la sfanta liturghie și atunci am venit să simt puterea harului. M-am închinat, da. Dacă ești în adevăr și în pace, atragi oamenii”, a spus Gigi Becali, potrivit România TV.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și