Închide meniul

Nicolae Dică a ieşit din nou la atac! Ce spune despre transferurile lui Gigi Becali la FCSB: „Nu înseamnă că un jucător valorează atât”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 18:42

Nicolae Dică a ieşit din nou la atac! Ce spune despre transferurile lui Gigi Becali la FCSB: „Nu înseamnă că un jucător valorează atât

Nicolae Dică, mesaj pentru Gigi Becali despre transferurile de la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Nicolae Dică a ieşit din nou la atac, şi a oferit declaraţii despre transferurile realizate de Gigi Becali la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor susţine că nu toţi jucătorii aduşi la echipă de patron valorează sumele plătite în schimbul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a plecat de la FCSB, după înfrângerea înregistrată cu U Cluj. Până când Gigi Becali va găsi alt antrenor, echipa va fi pregătită de Mihai Pintilii, tehnicianul înregistrând o victorie importantă în derby-ul cu Rapid.

Nicolae Dică a ieşit din nou la atac! Ce spune despre transferurile lui Gigi Becali la FCSB

Nicolae Dică a declarat că nu toţi jucătorii transferaţi de Gigi Becali pe sume record îşi merită banii. Fostul antrenor al roş-albaştrilor este de părere că preţurile nu sunt cele corecte, evoluţia fotbaliştilor demonstrând acest fapt.

Dică a comentat prestaţiile lui David Miculescu, în schimbul căruia Gigi Becali a plătit suma de 1,7 milioane de euro la începutul sezonului. Tehnicianul este convins că atacantul va deveni o piesă importantă în echipa roş-albastră în următoarele sezoane, chiar dacă în prezent este mai mult rezervă.

„E posibil ca preţurile alea să nu fie… Nu vreau să dau un nume, mă refer în general. Se plăteşte nu ştiu cât pe jucători, asta nu înseamnă că dacă s-a plătit 5 milioane pe un jucător chiar e de atât.

Reclamă

Miculescu, peste doi ani poate valora 2-3 milioane, dar deocamdată nu. Se antrenează bine, este un copil cuminte. Va creşte, eu aşa cred, când va juca mai mult. Eu cred că se va împune la un moment dat, e un jucător modest”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Nicolae Dică, „săgeţi” către Mihai Pintilii, după plecarea de la FCSB

Nicolae Dică a trimis „săgeţi” către Mihai Pintilii, după plecarea de la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a felicitat echipa pentru rezultatul obţinut în derby-ul cu Rapid, însă a oferit un răspuns tăios în privinţa declaraţiilor făcute de actualul tehnician.

La finalul derby-ului cu Rapid, Mihai Pintilii a declarat că echipa avea nevoie de o victorie de moral, şi totodată, a mărturisit că le-a oferit jucătorilor „plăcere la antrenamente”. Aceste afirmaţii l-au deranjat pe Nicolae Dică, care a ieşit ulterior la atac.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îi felicit pentru victorie, m-am bucurat mult, și suporterii au avut un aport important.

Să arate ei că au făcut într-o săptămână cât nu am făcut eu în trei luni. Dar le transmit că cifrele de la meciul cu Rapid au fost mult sub cele care au fost la meciul cu Piteștiul, chiar și cu U Cluj.

Nu știu… să arate Pintilii ce a făcut la antrenament, să arăt și eu ce am făcut la antrenamente, avem antrenamentele filmate. Vedem după unde a fost plăcerea și unde nu a fost. Ei să facă cinci victorii consecutive și ridic și eu mâna. La fel, să intre la anul în grupele Champions League, Doamne ajută, și ridic din nou mâna.

Știam dinainte ce a spus Pintilii… sunt mai multe lucruri pe care nu le pot vorbi aici. Nu vreau să se înțeleagă greșit că am ceva cu ei.

Nimeni nu mi-a reproșat nimic când eram acolo, o singură dată, la un grătar pe care l-am făcut la bază, mi-a spus Pintilii de ce ne apărăm cu doi oameni la faze fixe și i-am explicat, dar atât”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și