Închide meniul

Nicolae Dică, „săgeţi” către Mihai Pintilii, după plecarea de la FCSB: „Să facă cinci victorii consecutive și ridic și eu mâna”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2022, 22:10

Nicolae Dică, „săgeţi către Mihai Pintilii, după plecarea de la FCSB: „Să facă cinci victorii consecutive și ridic și eu mâna

Nicolae Dică, săgeţi către Mihai Pintilii, după plecarea de la FCSB

Nicolae Dică şi Mihai Pintilii, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Nicolae Dică a trimis „săgeţi” către Mihai Pintilii, după plecarea de la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a felicitat echipa pentru rezultatul obţinut în derby-ul cu Rapid, însă a oferit un răspuns tăios în privinţa declaraţiilor făcute de actualul tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB, după eşecul înregistrat pe terenul celor de la U Cluj. Până când Gigi Becali va numi un alt antrenor pe banca roş-albaştrilor, echipa va fi pregătită de Mihai Pintilii. Acesta a obţinut o victorie importantă, cu Rapid, în derby-ul din ultima rundă.

Nicolae Dică, „săgeţi” către Mihai Pintilii, după plecarea de la FCSB

La finalul derby-ului cu Rapid, Mihai Pintilii a declarat că echipa avea nevoie de o victorie de moral, şi totodată, a mărturisit că le-a oferit jucătorilor „plăcere la antrenamente”. Aceste afirmaţii l-au deranjat pe Nicolae Dică, care a ieşit ulterior la atac.

Fostul tehnician al FCSB-ului a declarat că cifrele înregistrate de jucătorii roş-albaştrii în derby-ul cu giuleştenii au fost sub cele reuşite în înfrângerea cu U Cluj. Totodată, „Dicanio” a mărturisit că va „ridica mână”, în momentul când Pintilii va înregistra cinci victorii consecutive, „recordul” său în ultimul mandat fiind de patru.

„Eu îi felicit pentru victorie, m-am bucurat mult, și suporterii au avut un aport important.

Reclamă

Să arate ei că au făcut într-o săptămână cât nu am făcut eu în trei luni. Dar le transmit că cifrele de la meciul cu Rapid au fost mult sub cele care au fost la meciul cu Piteștiul, chiar și cu U Cluj

Nu știu… să arate Pintilii ce a făcut la antrenament, să arăt și eu ce am făcut la antrenamente, avem antrenamentele filmate. Vedem după unde a fost plăcerea și unde nu a fost. Ei să facă cinci victorii consecutive și ridic și eu mâna. La fel, să intre la anul în grupele Champions League, Doamne ajută, și ridic din nou mâna.

Știam dinainte ce a spus Pintilii… sunt mai multe lucruri pe care nu le pot vorbi aici. Nu vreau să se înțeleagă greșit că am ceva cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

Nimeni nu mi-a reproșat nimic când eram acolo, o singură dată, la un grătar pe care l-am făcut la bază, mi-a spus Pintilii de ce ne apărăm cu doi oameni la faze fixe și i-am explicat, dar atât”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica a dezvăluit marea diferenţă dintre Nicolae Dică şi Mihai Pintilii

Mihai Stoica a dezvăluit marea diferenţă dintre Nicolae Dică şi Mihai Pintilii. Declaraţiile lui Nicolae Dică au fost făcute în contextul în care Andrei Cordea a spus că a simţit pentru prima dată că la FCSB este o familie la scurt timp după plecarea lui Nicolae Dică.

„Dică e un tip mai sobru şi mai… nu prea e genul care să conducă antrenamentul cu zâmbetul pe buze.

Pintilii e puţin diferit, abia vine din iarbă. Dică e un tip mai riguros, nu rigid, nu aş putea spune că e polemic… ţine de personalitatea fiecăruia, nu e un tip spumos, glumeţ, carismatic. E un tip serios, sobru şi care încearcă să conducă cu mână de fier. Unii apreciază, alţii nu apreciază. Sunt antrenori foarte duri care au făcut performanţe şi sunt antrenori care au făcut altfel performanţe. Nu există un manual pentru antrenorul ideal„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și