Închide meniul

Nicolae Dică a luat decizia în privința lui Tavi Popescu: “Îl mai învăț eu să dribleze? O spun acum!”. Ce se întâmplă cu “perla” FCSB-ului

Cosmin Cioboată Publicat: 23 octombrie 2022, 14:18

Nicolae Dică a luat decizia în privința lui Tavi Popescu: “Îl mai învăț eu să dribleze? O spun acum!”. Ce se întâmplă cu “perla” FCSB-ului

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

  • Nicolae Dică a luat decizia în privința lui Tavi Popescu
  • Ce se va întâmpla cu “perla” FCSB-ului

Nicolae Dică a luat decizia în privința lui Tavi Popescu, înaintea meciului Sepsi – FCSB, din etapa a 15-a a Ligii 1. “Perla” roș-albaștrilor nu a mai strălucit ca în sezonul precedent, iar presiunea din jurul său este din ce în ce mai mare. Gigi Becali spera să încaseze zeci de milioane din transferul său, însă evoluțiile din prezent ale tânărului atacant l-au pus pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe gânduri este și Nicolae Dică, care a vorbit la conferință despre situația actuală a lui Tavi Popescu. Antrenorul FCSB-ului a explicat că, în ultimele 7-8 meciuri, l-a folosit pe Tavi în banda stângă, postul care îi place cel mai mult jucătorului de 19 ani.

Nicolae Dică a luat decizia în privința lui Tavi Popescu: “Îl mai învăț eu să dribleze?”

Chiar și pe poziția sa preferată, prestațiile lui Tavi Popescu nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Nicolae Dică are în continuare încredere în calitățile atacantului său și spune că ar trebui să fie încurajat, nu criticat.

Reclamă

„Dicanio” se gândește să-i schimbe poziția lui Popescu și spune că va încerca să-l reprofileze în zona centrală, ca mijlocaș ofensiv.

“Ați urmărit ultimele 7-8 jocuri unde a jucat Tavi Popescu? În viziunea mea, când am venit, am crezut că poate să joace decar. Cred că a jucat doar în partea stângă în ultimele 7-8 jocuri, a jucat doar pe poziția lui. Eu o spun acum, cred că Tavi Popescu va fi un jucător de zona centrală.

Reclamă

Va fi și mai bun decât până acum. Îl mai învăț eu să dribleze? El știe deja să dribleze. A fost supărat cu UTA, că nu merita să ia roșu. Este bine, trebuie să avem răbdare cu el, este un jucător tânăr, trebuie să-l încurajăm și să nu-i dăm mereu în cap”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Tavi Popescu a bifat 23 de apariții în toate competițiile din acest sezon, fără să marcheze vreun gol. El a fost eliminat în meciul de Cupă, cu UTA Arad, și va fi suspendat la partida cu Sepsi.

Dică, cu gândul la victorie înainte de Sepsi – FCSB: „Trebuie să fim pregătiți să câștigăm”

Nicolae Dică a vorbit și despre următorul meci al FCSB-ului. Vicecampioana va juca luni pe terenul lui Sepsi, iar “Mr. Nick” se așteaptă la un duel complicat.

Reclamă 4 / 0/3

“Un meci foarte important, întâlnim echipa de pe locul șase, trebuie să fim pregătiți să câștigăm jocul și să fim aproape de zona de play-off. Întâlnim o echipă bună, sunt într-o perioadă bună, își creează multe ocazii, marchează multe goluri.

Când antrenezi o echipă care are obiectiv câștigarea campionatului, joci fiecare meci să-l câștigi. Întotdeauna va fi presiune. Eu sper să nu se simtă oboseală. Stăteam să mă gândesc. Că avem patru meciuri în deplasare în două săptămâni. Din 14 zile suntem plecați opt zile.

Meciul cu Sepsi îl abordăm ca fiecare joc, la victorie, dar nu va fi ușor, întâlnim o echipă bună”, a mai declarat Nicolae Dică.

Nicolae Dică a recunoscut că a vrut să-și dea demisia de la FCSB

Gigi Becali l-a încurajat pe Nicolae Dică să rămână la FCSB, iar tehnicianul de 42 de ani a acceptat.

“Așa este, am avut o discuție și cu MM și cu patronul echipei. După meciurile cu Silkeborg am fost supărat, dezamăgit, trist. Să o iau mai înapoi. După meciul cu Craiova mi-am dorit să revenim, am reușit să câștigăm trei meciuri în campionat, dar a fost dezamăgirea prea mare cu Silkeborg. 

Gigi mi-a zis: „Mă, tată, dacă tu ai făcut echipa, ai făcut pregătirea, ai făcut tot, de ce să pleci?”. Discuția cu patronul, cu MM, și m-a bucurat mult la meciul cu UTA că am văzut galeria cum a încurajat jucătorii.

Ăsta a fost un lucru important că am luat decizia de a rămâne. Acele rezultate cu Silkeborg au dus către acest deznodământ. Am decis să punem campionatul pe primul plan. Și noi ne doream să facem rezultate pozitive în Europa

Reclamă

Știu câtă presiune există, să lucrezi la un club ca Steaua nu este ușor. Doar cei care sunt aici vor să știi cum este. Trebuie să avem rezultate pozitive, să urcăm în clasament. Sunt lucrurile pozitive care mă interesează și de care mă leg.

Un antrenor rămâne doar dacă are rezultate ori dacă are încrederea celor din club. Îmi vine în minte acum Arsenal, care a stat doi ani de zile pe locul 8, cu Arteta, și acum se bate la campionat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF