Închide meniul

Nicolae Dică a vrut să-și blindeze contractul cu FCSB cu clauze! Gigi Becali: ”I-am zis că e prietenul meu, ca și Tănase”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 iulie 2022, 8:40

Nicolae Dică a vrut să-și blindeze contractul cu FCSB cu clauze! Gigi Becali: ”I-am zis că e prietenul meu, ca și Tănase”

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Nicolae Dică a vrut să-și blindeze contractul cu FCSB cu clauze! Antrenorul va avea până la urmă salariu la FCSB, dar și anumite clauze. Gigi Becali a insistat ca antrenorul să primească bani, indiferent de performanțele pe care le va avea cu echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Gigi a dezvăluit și că Dică a vrut să treacă în contract clauze care să îi garanteze că va avea liniște la echipă, așa cum a avut și Edi Iordănescu. Totuși, pe actualul selecționer, nu l-au ajutat foarte mult, el alegând să plece de la vicecampioană.

Nicolae Dică a vrut să-și blindeze contractul cu FCSB cu clauze

”El a zis că nu vrea, dar eu i-am dat. El a zis: Salariul meu pune-l într-un cont şi dacă nu fac performanţă îl opreşti. I-am zis că nu e în regulă, că iau bani şi când iau bătaie. Am găsit eu aşa o găselniţă.

L-am sunat eu, l-am chemat… a zis că vine mâine. El a avut nişte pretenţii pe care le-am acceptat. După nu am mai stat mult timp, voia nu ştiu ce clauză. Clauze a la Iordănescu. După aia voia… hai, lasă-mă cu clauzele. I-am zis că e prietenul meu, ca şi Tănase”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali s-a răzgândit şi transferă 3 jucători după FCSB – Saburtalo 4-2

Gigi Becali transferă 3 jucători după FCSB – Saburtalo, meciul care i-a asigurat echipei lui calificarea în turul 3 preliminar al Conference League. Chiar dacă anunţa că vrea să se retragă din fotbal şi că nu va mai investi niciun ban, patronul vicecampioanei României s-a răzgândit şi e gata să bage adânc mâna în buzunar.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera îşi doreşte de urgenţă să aducă doi atacanţi şi insistă pentru David Miculescu de la UTA Arad şi pentru Pavol Safranko, fostul vârf al lui Sepsi.

Finanţatorul lui FCSB a făcut o ofertă incredibilă chiar la miezul nopţii. A anunţat că e dispus să plătească 700.000 de euro pentru Miculescu şi îi promite un loc de titular la FCSB.

„Pe toţi (n.r. pe cine va transfera). Safranko, Işfan, Miculescu. Din 1 milion 700 de mii de euro scade un milion. Am ridicat de la 500.000 la 700.000. În seara asta m-am hotărât. O să vedem. Acum cheia este la tatăl copilului. Joacă şi în cupele europene, titular din prima, joi îl vedem la televizor.

Reclamă 4 / 0/3

Problemele o să le rezolvăm, până miercuri avem dreptul să mai punem (n.r. jucători pe lista UEFA). Dacă reuşesc mâine să mai iau unul sau doi jucători. Unul în locul lui Codrea vom pune pe listă. Vom face 3-4 transferuri„, a mai spus Gigi Becali.

David Miculescu, show în Liga 1

David Miculescu a început cum nu se putea mai bine noua ediţie de campionat. A fost „one-man show” în meciul UTA Arad – Petrolul 2-0, din etapa a 2-a a Superligii. Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă de efect în partida de la Arad și a adus formației lui Ilie Poenaru primele puncte din noul sezon.

Pavol Safranko a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive. În prezent, Safranko joacă în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și