Închide meniul

Gigi Becali s-a răzgândit şi transferă 3 jucători după FCSB – Saburtalo 4-2! Ofertă incredibilă la miezul nopţii: „Titular din prima!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2022, 0:20

Gigi Becali s-a răzgândit şi transferă 3 jucători după FCSB – Saburtalo 4-2! Ofertă incredibilă la miezul nopţii: „Titular din prima!

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB

Gigi Becali este patronul lui FCSB/ Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali transferă 3 jucători după FCSB – Saburtalo, meciul care i-a asigurat echipei lui calificarea în turul 3 preliminar al Conference League. Chiar dacă anunţa că vrea să se retragă din fotbal şi că nu va mai investi niciun ban, patronul vicecampioanei României s-a răzgândit şi e gata să bage adânc mâna în buzunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera îşi doreşte de urgenţă să aducă doi atacanţi şi insistă pentru David Miculescu de la UTA Arad şi pentru Pavol Safranko, fostul vârf al lui Sepsi. Şi Alexandru Işfan, de la FC Argeş, este pe lista lui Becali.

Gigi Becali s-a răzgândit şi transferă 3 jucători după FCSB – Saburtalo 4-2

Finanţatorul lui FCSB a făcut o ofertă incredibilă chiar la miezul nopţii. A anunţat că e dispus să plătească 700.000 de euro pentru Miculescu şi îi promite un loc de titular la FCSB.

Pe toţi (n.r. pe cine va transfera). Safranko, Işfan, Miculescu. Din 1 milion 700 de mii de euro scade un milion. Am ridicat de la 500.000 la 700.000. În seara asta m-am hotărât. O să vedem. Acum cheia este la tatăl copilului. Joacă şi în cupele europene, titular din prima, joi îl vedem la televizor.

Problemele o să le rezolvăm, până miercuri avem dreptul să mai punem (n.r. jucători pe lista UEFA). Dacă reuşesc mâine să mai iau unul sau doi jucători. Unul în locul lui Codrea vom pune pe listă. Vom face 3-4 transferuri„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

FCSB caută soluţii în ofensivă după ce Florin Tănase a ajuns la un acord pentru un transfer în China. În conturile clubului intră clauza de reziliere de 3 milioane de euro pe care o avea golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1.

David Miculescu a început cum nu se putea mai bine noua ediţie de campionat. A fost „one-man show” în meciul UTA Arad – Petrolul 2-0, din etapa a 2-a a Superligii. Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă de efect în partida de la Arad și a adus formației lui Ilie Poenaru primele puncte din noul sezon.

Pavol Safranko a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive. În prezent, Safranko joacă în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce probleme trebuie să fie rezolvate urgent?” Nicolae Dică, mesaj direct pentru Gigi Becali şi Mihai Stoica

Nicolae Dică a cerut întăriri la finalul meciului său de debut. Antrenorul lui FCSB a anunţat că are nevoie de jucători în ofensivă pentru a putea lupta pe două planuri: calificarea în grupele Conference League şi titlul în Liga 1.

Nu a fost un gest ok din partea lui (n.r. a lui Cordea, care a fost eliminat). Am vorbit după joc cu el, că a făcut o greşeală, sper să nu se mai întâmple acest lucru, pentru că este un jucător important pentru noi. Pe poziţia lui nu prea avem dubluri. Sau dublurile pe care le avem pe postul lui sunt jucători foarte tineri, născuţi în 2004, 2003. Sunt jucători de perspectivă, buni în acest moment şi cred că vor deveni foarte buni într-o scurtă perioadă.

100% avem nevoie de întăriri, sperăm să aducem jucători cât mai repede pentru că avem nevoie de la mijlocul terenului în sus să aducem jucători cu experienţă, jucători importanţi, jucători care să pună presiune pe cei care sunt acum, să se lupte pentru postul de titular. (Reporter: Trebuie aduşi repede, până în turul următor) Da, trebuie să îi cerem, sperăm să şi reuşim. Pentru meciul ăsta am pierdut un jucător foarte important, pe Tănase, căpitanul şi golgheterul echipei, dar mă bucur că am reuşit şi aşa.

(Reporter: Care sunt problemele care trebuie să fie rezolvate urgent?) Să nu mai facem acele greşeli când mingea este la margine şi urmează centrarea, să ne câştigăm duelul. Este lucrul cel mai important.

(Reporter: Ne puteţi spune care sunt poziţiile pe care le căutaţi urgent?) Cred că le ştiţi şi voi. Este vorba de atacant, de jucător de bandă. Despre asta este vorba. Pe linia de fund avem jucători, mijlocaşi centrali avem, acolo trebuie să aducem jucători. Sper să şi reuşim să-i aducem. Ştiu şi eu ce am vorbit cu patronul şi cu Meme, ştiu ce jucători ne dorim„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

FCSB – Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League

FCSB – Dunajska Streda este meciul din turul 3 preliminar al Conference League, în care Gigi Becali vrea să îl vadă titular pe David Miculescu. Misiunea elevilor lui Nicolae Dică se anunţă a fi una mult mai dificilă decât cea pe care au avut-o cu Saburtalo Tbilisi.

FCSB se va duela cu slovacii de la Dunajska Streda în turul al treilea preliminar. După ce s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Vikingur, slovacii de la Dunajska Streda s-au impus şi în retur cu acelaşi scor.

Reclamă

Dunajska Streda a terminat pe locul patru în Slovacia în stagiunea precedentă. Dunajska are un lot cotat în total la 11,7 milioane de euro.

Cel mai valoros jucător din lotul lui Dunajska e mijlocașul central maghiar Zsolt Kalmar, în vârstă de 27 de ani, cotat la 800.000 de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și