Închide meniul

Nicolae Dică, acuzații incredibile la adresa celor de la U Cluj: „Noi am fost de acord să jucăm la Mediaș și ei ce au făcut?”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 februarie 2023, 23:39

Nicolae Dică, acuzații incredibile la adresa celor de la U Cluj: Noi am fost de acord să jucăm la Mediaș și ei ce au făcut?”

Nicolae Dică, acuzații incredibile la adresa celor de la U Cluj

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Profimedia

  • Nicolae Dică, acuzații incredibile la adresa celor de la U Cluj
  • Partida U Cluj – CS Mioveni se va disputa la Mediaș

Nicolae Dică, antrenorul principal de la CS Mioveni, a lansat acuzații incredibile la adresa celor de la U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida U Cluj – CS Mioveni se va disputa la Mediaș, din cauza stării precare în care se află gazonul de pe „Cluj Arena”.

Nicolae Dică, acuzații incredibile la adresa celor de la U Cluj

Nicolae Dică susține că, deși CS Mioveni a rezervat un hotel din Mediaș, formația piteșteană a fost anunțată, ulterior, că nu mai poate sta la hotelul respectiv, deoarece a fost oferit celor de la U Cluj.

Reclamă

Tehnicianul de la CS Mioveni consideră că gestul celor de la U Cluj denotă lipsă de respect.

„Noi am sunat la Mediaș să rezervăm un hotel și l-am rezervat. Seara ni s-a spus că nu mai putem sta acolo, pentru că stă U Cluj. Ne-au zis cei de acolo să stăm la Sibiu sau Sighișoara.

Reclamă

Noi am fost de acord să jucăm la Mediaș și ei ce au făcut? Din respect pentru clubul nostru, că am acceptat să jucăm acolo, puteau să stea ei la Sighișoara sau Sibiu. Mi se pare lipsă de respect.

Și am mai aflat că nici nu se va da drumul la încălzire. Sunt curios cum va fi gazonul în ziua meciului. Nu mi se pare că au procedat corect”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

U Cluj – CS Mioveni se va disputa vineri, 10 februarie, de la ora 17:00.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică: „Nu mă așteptam la acest început!”

Nicolae Dică a vorbit și despre începutul extraordinar pe care îl are pe banca Mioveniului, cu două victorii.

„Nu mă așteptam la acest început. Mă așteptam să jucăm mai bine, să luăm un punct, două. Jucătorii au venit târziu, nu mă așteptam să luăm 6 puncte. Cu Petrolul era important să luăm 3 puncte, cred că ne vom bate cu ei la salvarea de la retrogradare, nu au forță să intre în play-off.

Noi trebuie să muncim la fel, să dăm totul la fiecare meci. Avem 10% șanse să ne salvăm, când am venit aveam 5%”, a mai spus Nicolae Dică.

  • 42 de ani are Nicolae Dică

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a
Liga 1 • 23 mart., 17:34
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a! Jucătorul care a revenit în primul 11, după şase luni
Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0
Echipa naţională • 15 mart., 20:10
„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou