Închide meniul

Nicolae Dică, anunţ de ultimă oră despre transferul lui David Miculescu la FCSB: „Discuţiile sunt avansate!” Ce a spus de Alexandru Işfan

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2022, 13:53 / Actualizat: 30 iulie 2022, 15:01

Nicolae Dică, anunţ de ultimă oră despre transferul lui David Miculescu la FCSB: „Discuţiile sunt avansate! Ce a spus de Alexandru Işfan

Nicolae Dică a vorbit despre transferul lui David Miculescu la FCSB

Captură Antena Sport

Nicolae Dică, anunţ de ultimă oră despre transferul lui David Miculescu. Antrenorul de la FCSB a dezvăluit că discuţiile sunt avansate cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB forţează transferul lui David Miculescu de la UTA. În exclusivitate pentru AS.ro, Gigi Becali a anunţat că oferta depăşeşte un milion de euro pentru 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului. Nicolae Dică spune că negocierile se află înstr-un stadiu avansat şi că sunt şanse ca Miculescu să ajungă la FCSB.

Nicolae Dică, anunţ de ultimă oră despre transferul lui David Miculescu

Ştiţi foarte bine că s-a discutat cu cei din conducerea celor de la UTA şi discuţiile sunt avansate, din ce ştiu eu. Până nu va semna contractul, nu putem să spunem că e al nostru. Dacă va ajunge la noi, cu siguranţă că el este un jucător pregătit. Are meciuri oficiale în campionat, este la zi cu pregătirea fizică. El este un jucător cu o tehnică bună, un jucător inteligent, un marcator din punctul meu de vedere. E un jucător cu calitate. Orice echipă are nevoie de el. În afară de el trebuie să aducem şi alţi jucători„, a spus Nicolae Dică.

Nicolae Dică l-ar vrea şi pe Alexandru Işfan

Nicolae Dică nu ar spune „nu” nici aducerii lui Alexandru Işfan. Atacantului celor de la FC Argeş a reuşit o dublă de senzaţie în partida cu Universitatea Cluj, chiar sub privirile antrenorului de la FCSB.

A marcat pentru el, în primul rând. Îl cunosc pe Işfan din Liga 2, când era la Mioveni. Îmi aduc aminte că şi când era la Mioveni am avut o discuţie cu MM despre el. Este un jucător pe care îl ştim, de care ne-am interesat. Vom vedea ce va fi„, a mai spus Nicolae Dică.

Reclamă

Planul lui Gigi Becali pentru a-l transfera pe David Miculescu la FCSB

Planul lui Gigi Becali pentru a-l transfera pe David Miculescu la FCSB. Becali a făcut ofertă de peste un milion de euro, sumă ce reprezintă mai mult de 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

Gigi Becali face orice să îl aducă pe David Miculescu la FCSB, chiar înaintea partidei cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar din Conference League. Becali a oferit un milion de euro pentru Miculescu celor de la UTA, iar planul patronul de la FCSB e simplu. Vrea să ia 60 la sută din drepturile federative ale jucătorului care sunt deţinute de clubul arădean.

David Miculescu are o clauză de reziliere de 1.700.000 de euro. Suma s-ar împărţi la între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Reclamă 4 / 0/3

Becali mizează pe faptul că suma oferită celor de la UTA, care depăseşte un milion de euro, este mai mare decât procentul de 60 la sută pe care „Bătrâna Doamnă” l-ar obţine din clauza de reziliere. În cazul în care se va plăti clauza de reziliere, UTA ar urma să încaseze 1.020.000 de euro.

În acest caz, Becali poate negocia pe poziţie de forţă cu impresarul jucătorului.

Am făcut ofertă pentru Miculescu. E peste un milion de euro. Cert este că UTA ar lua mai mulţi bani aşa decât dacă aş plăti toată clauza! O să vedem acum„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și