Închide meniul

Nicolae Dică, anunţ despre interesul lui FCSB pentru Juan Bauza: „Îmi place!”. Ce şanse îi dă lui Gigi Becali să-l transfere pe argentinianul lui Adrian Mititelu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2022, 20:23 / Actualizat: 3 august 2022, 0:15

Nicolae Dică, anunţ despre interesul lui FCSB pentru Juan Bauza: „Îmi place!. Ce şanse îi dă lui Gigi Becali să-l transfere pe argentinianul lui Adrian Mititelu

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă

Nicolae Dică este interesat de serviciie lui Juan Bauza, mijlocaşul celor de la FC U Craiova 1948. Antrenorul lui FCSB îi dă însă, şanse minime lui Gigi Becali să-l transfere pe argentinian de la trupa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Dunajska Streda, în turul trei preliminar din Conference League, partidă ce va fi în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY. Înainte de meci, Nicolae Dică a avut doar comentarii de laudă la adresa lui Juan Bauza, mijlocaşul care face senzaţie în acest debut de sezon la FC U Craiova 1948.

Nicolae Dică este cu ochii pe Juan Bauza

Nicolae Dică a declarat că îl urmăreşte pe Juan Bauza încă de pe vremea când evolua în liga secundă. Totodată, antrenorul roş-albaştrilor a remarcat şi faptul că Adrian Mititelu şi-a construit o echipă puternică în Bănie, motiv pentru care va fi foarte greu ca mijlocaşul să ajungă sub comanda sa la FCSB.

„Da, îmi plăcea de când era la Liga 2. Mi-a plăcut şi la Craiova, a avut acele accidentări anul trecut. Dacă va fi sănătos, va fi un jucător important în campionatul României. (Reporter: Ar putea fi un jucător important la FCSB) Ar putea, dar nu ştiu. E foarte greu să aducem un jucător de la Craiova pentru că ştiţi foarte bine că acolo este un patron, domnul Mititelu, care investeşte foarte mulţi bani, îşi doreşte să facă performanţă şi cred că este greu să aducem jucători de acolo.

Şi-au făcut o echipă foarte bună şi îşi doresc să prindă echipele europene, din ce ştiu eu”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dunajska Streda.

Reclamă

Gigi Becali a recunoscut că îl vrea pe Juan Bauza la FCSB

Gigi Becali a recunoscut că îşi doreşte să îl transfere pe Juan Bauza la FCSB. Patronul vicecampioanei României este gata să dea o nouă lovitură importantă, după ce a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu de la UTA.

Latifundiarul din Pipera anunţase, la conferinţa de presă în care i-a prezentat pe David Miculescu şi Bogdan Rusu, că mai e un mijlocaş din Liga 1 care îi face cu ochiul. După ce i l-a lăsat lui Mihai Rotaru pe Alexandru Işfan, Becali e gata să îl ia pe argentinianul de 26 de ani de la FC U Craiova 1948.

Juan Bauza s-a accidentat însă chiar în duelul cu FCSB, de pe Arena Naţională. A suferit o fractură la un deget de la picior şi va fi absent timp de 45 de zile. Gigi Becali a amânat astfel negocierile cu Adrian Mititelu şi sunt şanse minime să îl mai transfere acum. Discuţiile ar putea avea loc în pauza de iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

”Da, îmi place Bauza, dar între timp el s-a accidentat. Va lipsi două luni. Eu ce să fac acum? Vom mai discuta după ce-și va reveni, dacă va mai fi timp pentru transferuri”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Bauza a semnat în urmă cu doi ani cu FC U Craiova 1948. A jucat pentru gruparea din Bănie în 28 de meciuri, perioadă în care a înscris 5 goluri. Sud-americanul are o cotă de piaţă de 350.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și