Închide meniul

Nicolae Dică are o „misiune imposibilă” la FCSB: „Jucătorii se vor gândi că schimbările sunt făcute de patron!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2022, 8:20

Reclamă
Nicolae Dică are o „misiune imposibilă la FCSB: „Jucătorii se vor gândi că schimbările sunt făcute de patron!

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Dică are o „misiune imposibilă” la FCSB. Ianis Zicu este de părere că mentalitatea jucătorilor, care ştiu că Gigi Becali ia decizii la echipă, nu poate fi schimbată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a anunțat ieri că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB. „Dicanio” a efectuat deja primul antrenament, iar Gigi Becali a transmis că acesta va avea libertate pentru cel puţin 15 meciuri.

Nicolae Dică are o „misiune imposibilă” la FCSB

Ianis Zicu nu are încredere în spusele lui Becali şi crede că Nicolae Dică va avea o „misiune imposibilă” la FCSB.

”Orice antrenor care vine, rezultatele vor fi aceleași. Poate să vină și cel mai bun tactician din lume, pentru că în mintea jucătorilor se va întâmpla același lucru. Jucătorii se vor gândi că schimbările sunt făcute de patron chiar dacă le face antrenorul”, a declarat Ianis Zicu, potrivit digisport.ro.

Rezultatele înregistrate de FCSB în acest sezon:

Reclamă

1-1 cu Universitatea Cluj (Superliga, acasă)
0-1 cu FC Saburtalo (preliminarii UEFA Conference League, deplasare)
0-2 cu Rapid (Superliga, deplasare)

Mihai Stoica, impresionat de Nicolae Dică

Mihai Stoica a fost impresionat de Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor este de părere că tehnicianul va face performanţă în al doilea mandat.

Mihai Stoica şi Nicolae Dică au colaborat timp de un an şi jumătate. „Dicanio” a mai pregătit-o pe FCSB între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

”El a fost mereu special pentru mine. Cu niciun jucător nu m-am întâlnit de atâtea ori în carieră. L-am readus antrenor cu licenţă acum. Am realizat azi asistând la discuţia cu jucătorii că e foarte schimbat. Când a venit în 2017 avea 37 de ani, era foarte tânăr. Se vedea că e la început de carieră, acum, după cinci ani, a venit mult mai sigur pe el.

Din discursul avut asta a emanat, siguranţă, obiective clare, concrete, îmi place că nu vorbeşte mult în faţa echipei. E îngrozitor să ai un antrenor care vorbeşte o oră în vestiar, un jucător se plictiseşte, e îngrozitor. Sunt încântat de cum l-am văzut şi cred că e ce trebuie”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali: „Nicolae Dică va avea libertate 15 meciuri!”

„Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord.

Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și