Închide meniul

Nicolae Dică, avertizat de Basarab Panduru după ce și-a anunțat revenirea la FCSB: ”Când ai oamenii care zic una şi fac alta…”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 iulie 2022, 8:22

Nicolae Dică, avertizat de Basarab Panduru după ce și-a anunțat revenirea la FCSB: ”Când ai oamenii care zic una şi fac alta…”

Gigi Becali va plăti o sumă uriaşă pentru transferul lui David Miculescu

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Nicolae Dică a fost avertizat de Basarab Panduru, după ce a anunțat că, în mare, s-a înțeles cu Gigi Becali pentru revenirea la FCSB. Pandi i-a adus aminte colegului său de platou de ”tacticile” pe care le va regăsi la finanțatorul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva zile în urmă, Becali a întărit faptul că pe banii lui el face totul la FCSB. Asta înseamnă că atribuțiile antrenorului Dică vor fi și ele restrânse, iar Gigi va fi cel care face primul 11, dar și schimbările din timpul partidelor.

Nicolae Dică a fost avertizat de Basarab Panduru

”Faci lucruri pentru un om care te respectă. Când e un om calumea, atunci putem sa facem lucruri calumea. Dar când ai oamenii care zic una şi fac alta, atunci nu mai sunt corecte şi nu mai trebuiesc făcute cu oameni din ăştia”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Dică a trăit pe pielea lui o colaborare cu Gigi Becali. A mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Nicolae Dică a anunțat că s-a înțeles cu Gigi Becali

“Mă bucur că am primit foarte mesaje de la foarte mulți suporteri, de la șeful galeriei, care își doresc să vin. A contat foarte mult. Am avut și dimineață o discuție la telefon cu nea Gigi, acum, seara, ne-am văzut, am discutat față în față și am pus niște lucruri la punct, care pentru mine sunt interesante. Sunt ok, e ceea ce îmi doream.

Reclamă

A mai rămas pentru mâine să discutăm niște lucruri. În mare, da, ne-am înțeles. Mie mi s-a părut Gigi Becali mai deschis, mult mai deschis decât data trecută. Vom vedea mâine.

Au fost și lucruri la care nu ne-am înțeles, da, dar mi-a dat foarte multă încredere că voi lăsa să fac lucrurile cum trebuie. Așa cum am spus când am plecat, îmi doresc să îmi pun lucrurile în practică”, a spus Dică, pentru sursa citată mai sus.

Gigi Becali: Pe banii mei, eu comand totul, milimetric 100%

Cu o săptămână în urmă, Gigi Becali spunea din nou răspicat că antrenorul de la FCSB nu are un rol atât de important. „Nu e supărare, în viaţă iei nişte hotărâri. Trebuie să dau banii mei la fotbalişti? Eram tânăr, aveam în cap tâmpenii, cutare şi cutare. Nu mă interesează să dau banii familiei mele la fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Cine crede că la fotbal nu ai voie să te bagi, e treaba lor. Să bage ei banii lor şi să lase antrenorul. La mine nu e aşa. La mine toţi banii mei îi cheltui numai eu, cum vreau eu şi comand numai eu milimetric 100%.

Niciun antrenor, niciun manager, niciun preşedinte. Pe banii mei, totul eu comand. Ăsta e principiul meu. Cine vrea alt principiu, să se ducă în altă parte. Pe mine mă interesează banii mei. Trag linie, vând ce vând şi scot banii. Nu ies în pierdere. Eu am ce să vând”, a spus Becali.

Recomandări
  • Nicolae Dică e noul antrenor al celor de la FCSB
  • Dică a mai condus-o pe FCSB în perioada iunie 2017 – decembrie 2018

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și