Închide meniul

Nicolae Dică, avertizat înainte de FCSB – FC Argeş: „Nu știu ce soluții vor găsi! Nu văd cine poate…”

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2022, 10:01

Reclamă
Nicolae Dică, avertizat înainte de FCSB – FC Argeş: „Nu știu ce soluții vor găsi! Nu văd cine poate…

Mihai Stoica, surprins de numirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a fost avertizat înainte de FCSB – FC Argeş. Dinu Gheorghe este de părere că antrenorului îi va fi greu să îi găsească un înlocuitor lui Risto Radunovic, fundașul stânga care s-a accidentat în Muntenegru – Finlanda 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Serban este unul dintre jucătorii pe care Nicolae Dică se poate baza, însă Dinu Gheorghe a amintit de faptul că fundaşul a fost criticat de Gigi Becali.

Nicolae Dică, avertizat înainte de FCSB – FC Argeş

„Ținând seama de cum stau ei în campionat, este o pierdere, pentru că Radunovic era un motor în echipă, un jucător de bază, un jucător care impulsiona jocul lui FCSB. Nu știu ce soluții vor găsi ei acolo.

Nu văd cine poate… Poate Șerban, dar a mai jucat și nu i-a plăcut lui Gigi Becali. Nu știu cine va putea juca acolo la ei. E o problemă acolo, în momentul ăsta, la ei”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit prosport.ro.

Victor Piţurcă anunţă dezastrul la FCSB: „Nu se califică în play-off!”

Victor Piţurcă anunţă dezastrul la FCSB, după ce echipa roş-albastră a câştigat un singur meci în Liga 1 în acest sezon. Trupa lui Nicolae Dică se află pe locul 14 în campionat, cu doar opt puncte din nouă meciuri disputate.

Reclamă

Victor Piţurcă este ferm convins că FCSB are şanse infime să se califice în play-off. Fostul selecţioner crede că vicecampioana nu tratează cu seriozitate campionatul intern.

„FCSB pare că nu acordă o prea mare importanță competiției, cu toate că eu nu sunt de acord… Orice jucător care intră în teren trebuie să joace pentru victorie. Dar au și grupă mai grea. E dificil pentru că jucăm la un anumit nivel. Cum forțează o echipă… West Ham ne-am bătut cu ei prima repriză, cum au forțat, ne-au bătut de nu ne-am văzut.

Pentru FCSB va fi greu să se califice în play-off, are șanse mici. Eu nu cred că vor reuși, pentru că nu există constanță. Când joacă un meci bine, când joacă un meci, două mai slab. O singură victorie și nu văd nici de acum încolo cum să câștige. Vom vedea ce a făcut Dică în această pauză, cum va arăta echipa”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Iosif Rotariu îi „spulberă” visul lui Gigi Becali

Iosif Rotariu îi „spulberă” visul lui Gigi Becali. Fostul internaţional român este de părere că Billel Omrani nu poate evolua alături de Andrea Compagno în atacul FCSB, aşa cum îşi doreşte patronul vicecampioanei.

Recent, Gigi Becali i-a transmis lui Nicolae Dică ca Billel Omrani să facă pereche în atac cu Andrea Compagno, într-un sistem potrivit în care să-i integreze pe ambii.

„Nu văd un 4-4-2, cu Omrani și Compagno. E un transfer bun făcut de FCSB, dar e nevoie de răbdare în cazul lui Omrani. El va juca, în opinia mea, într-un trident ofensiv alături de Compagno central și Florinel Coman în stânga.

Sau în stânga, alături de Cordea pe dreapta și Compagno central. Cel puțin pe foaie, acest atac arată foarte bine la FCSB”, a declarat Iosif Rotariu, conform potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și