Închide meniul

Nicolae Dică, deranjat de întrebările lui Basarab Panduru: „Nu e treaba mea ce fac ei acum acolo!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 martie 2023, 22:22

Nicolae Dică, deranjat de întrebările lui Basarab Panduru: Nu e treaba mea ce fac ei acum acolo!”

Nicolae Dică, deranjat de întrebările lui Basarab Panduru

Nicolae Dică, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Nicolae Dică a fost deranjat de întrebările lui Basarab Panduru, în legătură cu ultimul mandat de pe banca FCSB-ului. Dică a demisionat de la FCSB, în noiembrie 2022, din cauza declarațiilor date de Gigi Becali, la finalul înfrângerii suferite de FCSB în fața celor de la U Cluj, 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, antrenorul celor de la FCSB este Mihai Pintilii.

Nicolae Dică, deranjat de întrebările lui Basarab Panduru

Basarab Panduru i-a adresat mai multe întrebări, despre ultimul mandat petrecut pe banca FCSB-ului, lui Nicolae Dică, însă fostul tehnician al roș-albaștrilor a avut un răspuns „acid”.

„Ce s-a declarat după meciul cu U Cluj m-a făcut să plec. Am vrut și după partida cu UTA. Nu e treaba mea ce fac ei acum acolo.

Eu când m-am dus am zis că fac asta și asta. Când n-am mai putut să fac ce am cerut, am plecat. Când am văzut că sunt anumite lucruri, am plecat.

Reclamă

Nu mai are importanță (n.r. dacă Gigi Becali i-a ordonat vreo schimbare). Am venit aici la «Procesul Etapei»?”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Imediat după răspunsul lui Nicolae Dică, Basarab Panduru a încercat să-l împace: „Nu e niciun «Procesul Etapei», ești colegul nostru”.

Apoi, Panduru l-a întrebat, pe Dică, dacă, în opinia sa, Pintilii l-a lucrat:

Reclamă 4 / 0/3

Dică: „Nu ştiu, e problema lor ce au făcut acolo”
Panduru: „Dar te-ai supărat că se ducea Pintilii la Gigi Becali şi spunea că nu faci bine ce faci?”
Dică: „Pe oricine ar supără aceste gesturi. La orice club, dacă un om din staff-ul tău se duce să vorbească în altă parte, nu te deranja?”
Panduru: „Acolo în vestiar nu îţi spunea nimic?”
Dică: „În vestiar nu spuneau nimic când îi întrebam
Samuilă: „Dar puteau să te lucreze?”
Dică: „Nu ştiu cu ce puteau să mă lucreze, mă întrebi pe mine? Eu n-am făcut aşa ceva la viaţa mea, nu mi-am lucrat antrenorii, nu mi-am lucrat colegii, nu ştiu cum se fac lucrurile astea. Voi cred că ştiţi mai bine ca mine dacă a lucrat cineva pe altcineva. Nu îmi place să dau în oameni şi nu are rost să mai continuăm”.

Leo Strizu, cuvinte dure la adresa lui Mihai Stoica

Leo Strizu, cel care până de curând a ocupat postul de antrenor principal, în acte, la FCSB, a vorbit în termeni duri despre Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului.

„N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la „No Problem”, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el.

Nu știu dacă aș găsi un exemplu să fac o asociere. Este un fel de porumbel voiajor care îi aduce lui Pinti lotul de 20 (n.r. – lista), îi mai aduce primul unsprezece și ceea ce mai trebuie să facă în timpul meciului.

Sunteți oameni de presă, dacă mie îmi aduceți o dovadă că eu am dat ceva despre echipă în toată această perioadă sau am menționat vreun nume, acea sursă care comanda articole… eu atunci ridic mâna și spun da, am dat. Singura dată când am spus a fost în dimineața aceea când presa era pe aeroport și am fost sunat, «domnule Strizu, unde sunteți?». Dorm. Când m-ați auzit vreodată în afară de flash-uri și conferință?!”, a spus Leo Strizu, zilele trecute, pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Nicolae Dică, deranjat de întrebările lui Basarab Panduru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și