Închide meniul

Nicolae Dică, dorit de un club care şi-a demis antrenorul după patru etape: „E pe lista noastră!”

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 20:32

Reclamă
Nicolae Dică, dorit de un club care şi-a demis antrenorul după patru etape: „E pe lista noastră!

Nicolae Dică a anunţat schimbări majore înaintea meciurilor cu Universitatea Craiova şi FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci/ Profimedia

Nicolae Dică este dorit de către un club care şi-a demis antrenorul după patru etape. Concret, tehncianul este pe lista celor de la FC Argeş, după plecarea din Trivale a lui Alexandru Pelici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a rămas liber de contract, după ce a fost demis de FC U Craiova 1948. Antrenorul a plecat din Bănie după doar cinci runde bifate pe banca oltenilor.

Nicolae Dică, dorit de un club care şi-a demis antrenorul după patru etape

FC Argeş a confimat despărţirea de Alexandru Pelici. Antrenorul a bifat doar patru meciuri pe banca trupei din Trivale, în acest start de sezon din Liga a 2-a.

„Clubul FC Argeș anunță oficial că începând de astăzi, Alexandru Pelici nu va mai continua să ocupe poziția de antrenor principal al echipei noastre. Menționăm totuși că lui Alexandru Pelici i se va atribui în perioada imediat următoare o altă funcție în organigrama clubului FC Argeș.

Ne asigurăm suporterii că vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini obiectivul propus, respectiv revenirea la finele acestui sezon pe prima scenă a fotbalului românesc”, se arată în anunţul postat de FC Argeş, pe Facebook.

Reclamă

În locul lui Alexandru Pelici, Nicolae Dică este dorit la FC Argeş. „Nic” a mai pregătit formaţia din Trivale şi în perioada iunie – octombrie 2019.

Răzvan Tunaru, preşedintele celor de la FC Argeş, a confirmat faptul că Nicolae Dică se află pe lista clubului, însă se va lua o decizie după partida cu Metaloglobus.

„Miercuri, în Cupă, și duminică, la Metaloglobus, echipa va fi condusă de Eugen Beza (n.r – secundul lui Pelici). După aceea, rămâne sa stabilim exact detaliile. Așa s-a discutat la momentul acesta, vedem apoi ce va fi.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt mai mulți antrenori pe listă, e și Nicolae Dică, vom anunța după meciul cu Metaloglobus”, a declarat Tunaru, conform gsp.ro.

Mesajul pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Adrian Mititelu, după plecarea de la FC U Craiova 1948

S-a aflat mesajul pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Adrian Mititelu, după ce a fost demis de la FC U Craiova 1948. Antrenorul i-a spus patronului din Bănie faptul că ar fi calificat echipa în play-off, dacă era lăsat în continuare pe banca oltenilor.

Îmi plăcea echipa. Poate în cinci-şapte etape, echipa intra în ritm. Eu am venit aici şi am vrut să schimb un fundaş central. Aveam conditiile necesare (n.r. la Craiova). Baza e foarte frumoasă, multe terenuri de antrenament.

Când ne-am despărţit, i-am spus (n.r. lui Adrian Mititelu) că dacă rămâneam, făceam performanţă. Asta i-am zis. Şi am rămas plăcut surprins că primeam mesaje frumoase de la jucători”, a răspuns imediat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și