Închide meniul

Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm: „Nu cred că vor da greş cu el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2022, 22:07

Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm: „Nu cred că vor da greş cu el!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm, fundaş ce a fost transferat, deşi Gigi Becali nu îl ştie. Mihai Stoica este cel care a insistat pentru fundaşul estonian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică e de părere că cei de la FCSB l-au analizat cu atenţie pe Tamm, înainte să se decidă să îl transfere.

Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm

La început va juca, dar la ce am văzut, declaraţiile pe care le-a dat MM, au fost foarte mulţi din club care s-au uitat la el, au zis că merită să vină, nu cred că vor da greş cu el.

L-au văzut şi Pintilii, şi Petrea, l-au văzut vreo patru-cinci oameni din staff. Bănuiesc că vorbesc engleză (n.r. da, vorbesc) ceilalţi fundaşi, Vlad şi Târnovanu la fel, nu cred că ar fi o problemă din punctul acesta de vedere”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Mai mult, fostul antrenor de la FCSB e de părere că Tamm va fi folosit de Toni Petrea chiar în prima etapă a noului sezon, în partida cu Universitatea Cluj.

Reclamă

”Cred că va juca, în prima etapă (Tamm), dacă ei consideră că este pregătit, la ce probleme au cu fundaşii centrali. Dacă va juca bine, nu va avea absolut nicio problemă. Din punctul ăsta de vedere, că l-a adus MM şi că nu l-a văzut patronul. Dar dacă nu va juca bine, e clar că va avea o problemă. Depinde cum greşesc cei doi”, a mai spus Nicolae Dică.

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB. Fundașul estonian, în vârstă de 30 de ani, a fost prezentat oficial la clubul patronat de Gigi Becali. Noul jucător al „roș-albaștrilor” s-a arătat extrem de entuziasmat de transfer, deși la început a rămas surprins.

Gigi Becali și-a „betonat” apărarea cu încă un fundaș străin. Joonas Tamm a semnat un contract valabil pe un an, după ce a fost contactat de Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă simt foarte bine. Vremea și orașul sunt foarte frumoase. Sunt fericit că sunt aici. Înseamnă foarte mult pentru mine faptul că am semnat cu un club cu o asemenea istorie, cu asemenea fani și cu un stadion superb. Este un lucru mare pentru mine.

Am fost surprins (n.r. – de interesul FCSB-ului), dar am fost interesat imediat. M-am consultat cu agentul, am spus ‘da’ și am venit aici. Cred că da (n.r. – dacă a contat că e jucător internațional), pentru că Steaua (n.r. – FCSB) este un club care joacă în Europa tot timpul și sunt ambiții mari aici. Cred că experiența mea și faptul că am jucat atât de multe meciuri la națională a contat.

Pe plan personal, voi încerca să fiu cât mai bun și să ajut echipa să aibă rezultate bune, iar colectiv, bineînțeles, să câștigăm campionatul și să facem performanță în Europa. Nu știu foarte multe despre suporteri, doar ce i-am văzut recent, însă știu că sunt foarte mulți, iar mesajul meu pentru ei este să ne ajute să devenim campioni și să facem treabă bună în Europa.”, a spsu Joonas Tamm, pentru FCSB TV.

Recomandări
  • Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm
  • Fundaşul estonian a fost prezentat oficial de FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și