Închide meniul

Nicolae Dică este aproape de a prelua o echipă din Liga 1! Cu cine negociază după ce a fost dat afară de Adrian Mititelu

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2023, 19:59

Reclamă
Nicolae Dică este aproape de a prelua o echipă din Liga 1! Cu cine negociază după ce a fost dat afară de Adrian Mititelu

Nicolae Dică este aproape de o revenire neaşteptată în fotbalul românesc. Fostul antrenor de la FCSB poate ajunge în Liga 2

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Nicolae Dică este aproape de a prelua o echipă din Liga 1. Antrenorul în vârstă de 43 de ani este dorit de Valeriu Iftime la FC Botoşani, la trei zile după ce a fost dat afară de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a avut parte de un mandat extrem de scurt pe banca lui FC U Craiova 1948. A rezistat numai cinci etape în Bănie şi a fost demis după eşecul cu Petrolul, scor 3-4.

Nicolae Dică este aproape de a prelua o echipă din Liga 1!

Potrivit playsport.ro, Valeriu Iftime încearcă să îl convingă pe Dică să vină la Botoşani. Îl vede înlocuitor perfect pentru Marius Croitoru. Pe lista patronului moldovenilor mai sunt Dan Alexa şi Ionuţ Badea.

Iftime a fost impresionat de rezultatele obţinute de „Nick” pe banca FCSB-ului, dar nu se grăbeşte să se aşeze cu el la masa negocierilor. A fost mulţumit de modu lîn care Andrei Patache a pregătit meciul cu Oţelul, în care FC Botoşani a remizat cu Oţelul. Astfel, a decis să îi mai dea o şansă şi să îi mai dea credit în 4-5 partide din campionat.

În cazul în care penultima clasată din Liga 1 nu reuşeşte să obţină prima victorie stagională, atunci Valeriu Iftime ar urma să îl oferteze pe Nicolae Dică. Negocierile ar fi început deja. FC Botoşani a remizat cu Petrolul (1-1), Rapid (2-2) şi Oţelul (0-0) şi a cedat cu FC U Craiova 1948 (0-1) şi Dinamo (0-1).

Reclamă

Pentru moldoveni urmează disputa cu fosta campioană a României. CFR Cluj – FC Botoşani este sâmbătă, de la ora 19:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mititelu a reacționat după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică

Patronul oltenilor a vorbit despre despărțirea de Nicolae Dică, tehnician care a adunat doar 5 partide oficiale pe banca celor de la FC U Craiova 1948, în care a obținut două victorii și trei înfrângeri.

Adrian Mititelu a dezvăluit care au fost motivele pentru care l-a dat afară pe „Nick”. Acesta a menționat și faptul că îi pare rău că s-a ajuns la această decizie, menționând faptul că nu îi face plăcere să demită tehnicienii echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi pare sincer rău! Despărțirile de antrenori, înainte de termen, sunt extrem de neplăcute! Pur si simplu, asta am simțit! O fi bine, o fi rău, numai Dumnezeu știe! Presiunea obiectivului își spune cuvântul (n.r. intrarea în play-off).”, a spus Adrian Mititelu, pentru gsp.ro.

Cu Nicolae Dică pe bancă. oltenii au reușit să se impună doar în 2 partide din cele 5 disputate. A fost 1-0 cu FC Botoșani și 3-1 cu FC Voluntari. Partidele pe care „Nick” le-a pierdut au fost cu Sepsi Sf. Gheorghe (0-1), cu U Cluj (3-4) și cu Petrolul Ploiești (3-4).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și