Închide meniul

Nicolae Dică îl apără pe Adrian Mititelu în scandalul cu fanii olteni: „A venit cu bani de acasă şi şi-a riscat familia!”

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2023, 17:23

Reclamă
Nicolae Dică îl apără pe Adrian Mititelu în scandalul cu fanii olteni: „A venit cu bani de acasă şi şi-a riscat familia!

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni

Nicolae Dică / Profimediaimages

Nicolae Dică îl apără pe Adrian Mititelu în scandalul pe care acesta îl arecu fanii olteni. Antrenorul de la Mioveni susţine că patronul de la FC U Craiova 1948 a făcut numeroase sacrificii pentru formaţia din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1984 este într-un plin scandal colosal. Partida de la Sepsi a fost anulată, motivul fiind scandările xenofobe ale fanilor din Bănie, care se revoltă şi împotriva conducerii clubului.

Nicolae Dică îl apără pe Adrian Mititelu, după scandalul cu fanii olteni

Nicolae Dică a sărit în apărarea lui Adrian Mititelu şi susţine că patronul oltenilor trebuie mai mult respectat pentru eforturile pe care le depune la conducerea clubului.

Totodată, tehnicianul de la Mioveni a declarat că fanii olteni nu dau dovadă de ataşament faţă de echipă, prin comportamentul de pe stadioane.

„Mititelu este un om care a venit cu bani de acasă, care duce clubul ăsta, susţine clubul ăsta. Ok, cu toţii facem greşeli, dar când un om susţine cu aşa patimă, şi-a riscat familia. Pentru fotbal s-a dus şi la… Dar să te duci la meci să înjuri, să te comporţi aşa, mai ales că faci rău echipei pe care tu o iubeşti.

Reclamă

Tu te duci la meciuri pentru că iubeşti echipa aia, simţi ceva pentru ea. De ce să ai ieşirile astea. Chiar nu pot să îmi dau seama. Când nu a mai băgat bani domnul Mititelu, a dispărut clubul. Omul acesta iubeşte fotbalul din Craiova, de ce să nu îl susţii?”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Adrian Mititelu, decizie uluitoare în privinţa fanilor

Adrian Mititelu a luat o decizie uluitoare după scandalul monstru de la Sfântu Gheorghe. Clubul oltean a decis să joace fără spectatori meciurile de pe teren propriu.

„Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club și luând în calcul amenințările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:

Reclamă 4 / 0/3

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele„, a anunţat FC U Craiova 1948.

Cum a reacţionat Nicolo Napoli când a aflat că Adrian Mititelu interzice accesul ultraşilor

Nicolo Napoli a avut o prima reacţie după decizia lui Adrian Mititelu de a interzice accesul ultraşilor, pe stadion, la meciurile de acasă a lui FC U Craiova 1948. Antrenorul oltenilor a precizat că nu va fi nicio problemă dacă tribunele vor fi goale.

„Nu e problemă (n.r. dacă meciul se joacă fără spectatori), important e ca fotbaliștii să fie concentrați pe teren, chiar dacă nu sunt spectatori. Am încredere că vor face un joc foarte bun.

Nu vorbesc de suporteri, nu mă interesează. Pe mine mă interesează ca echipa să joace bine și o să vedem rezultatul. Nu știu regulamentele, mă gândesc doar la meciul de mâine. Nu sunt accidentări„, a spus Nicolo Napoli la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului Vezi toate știrile
Citește și