Închide meniul

Cum a reacţionat Nicolo Napoli când a aflat că Adrian Mititelu interzice accesul ultraşilor pe stadion

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 februarie 2023, 14:00 / Actualizat: 16 februarie 2023, 15:22

Cum a reacţionat Nicolo Napoli când a aflat că Adrian Mititelu interzice accesul ultraşilor pe stadion

Nicolo Napoli e gata s[ plece de la echipa lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Nicolo Napoli a avut o prima reacţie după decizia lui Adrian Mititelu de a interzice accesul ultraşilor, pe stadion, la meciurile de acasă a lui FC U Craiova 1948. Antrenorul oltenilor a precizat că nu va fi nicio problemă dacă tribunele vor fi goale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu s-a resemnat după ce meciul Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost încheiat definitiv înainte de termen. Se aşteaptă să piardă la „masa verde”. În minutul 26, Andrei Chivulete a decis să întrerupă disputa din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Nicolo Napoli, prima reacţie când a aflat că Adrian Mititelu interzice accesul ultraşilor pe stadion

Fanii din Bănie sunt în „război” cu Adrian Mititelu, iar finanţatorul echipei recurge la măsuri fără precedent. Nicolo Napoli le-a cerut jucătorilor săi să fie concentraţi doar la ceea ce se întâmplă pe teren.

Așa a decis arbitrul, nu știu să spun care este regulamentul, acesta a fost arbitrajul. Jucătorii au un spirit bun, avem un meci care se joacă acasă și va fi unul foarte bun. După niște rezultate bune, se așteaptă mai multe de la noi.

Nu e problemă (n.r. dacă meciul se joacă fără spectatori), important e ca fotbaliștii să fie concentrați pe teren, chiar dacă nu sunt spectatori. Am încredere că vor face un joc foarte bun.

Reclamă

Nu vorbesc de suporteri, nu mă interesează. Pe mine mă interesează ca echipa să joace bine și o să vedem rezultatul. Nu știu regulamentele, mă gândesc doar la meciul de mâine. Nu sunt accidentări„, a spus Nicolo Napoli la conferinţa de presă.

Adrian Mititelu, decizie uluitoare în privinţa fanilor

FC U Craiova a anunţat că, pentru o perioadă nedeterminată, va juca meciurile de pe teren propriu fără spectatori.

Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club și luând în calcul amenințările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:

Reclamă 4 / 0/3

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;

2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;

3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele„, a anunţat FC U Craiova 1948.

Ce a spus angajatul arătat cu degetul de Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC U Craiova, a dat vina pe angajatul Cătălin Rizan pentru meciul pierdut de trupa lui Nicolo Napoli, la „masa verde”, cu Sepsi.

Cătălin Rizan este responsabil cu paza din partea clubului FC U Craiova. Potrivit spuselor acestuia, a semnat un proces de predare-primire al sectorului oaspeților, la meciul de duminică, fără să-și dea seama că va produce probleme clubului.

După ce au intrat suporterii în sectorul destinat galeriei oaspete, responsabilul cu securitatea de la Sepsi m-a rugat să semnez procesul verbal de predare-primire al sectorului respectiv. Mi-a spus că trebuie pentru dosarul meciului, în cazul în care se distrug scaune.

Nu m-am consultat cu nimeni din conducerea noastră. Nu mai semnasem așa ceva, decât la un meci cu Dinamo. Nu m-am gândit că semnarea acelui proces verbal va produce probleme clubului, iar de acea hârtie depinde decizia de la Comisia de Disciplină.

Reclamă

Îmi pare rău, am făcut o greșeală prea mare. E normal ca domnul Adrian Mititelu să fie supărat pe mine. Nu știu ce se va întâmpla cu mine. E învățătură de minte. Normal ar fi ca meciul să se rejoace cu porțile închise”, a declarat Cătălin Rizan, pentru gsp.ro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu, în „război” cu ultraşii de la FC U Craiova 1948
  • Ce a declarat Nicolo Napoli

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și