Închide meniul

Adrian Mutu, laude la adresa lui Nicolae Dică înainte de CS Mioveni – Rapid: „Mă așteptam la asta! E un antrenor ambițios!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 februarie 2023, 15:27 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:21

Adrian Mutu, laude la adresa lui Nicolae Dică înainte de CS Mioveni – Rapid: „Mă așteptam la asta! E un antrenor ambițios!

Nicolae Dică și Adrian Mutu se întâlnesc în CS Mioveni - Rapid

Nicolae Dică și Adrian Mutu se întâlnesc în CS Mioveni - Rapid / Colaj Profimedia, Hepta

Adrian Mutu a transmis laude la adresa lui Nicolae Dică, înainte de CS Mioveni – Rapid. Cei doi antrenori se vor întâlni în meciul din etapa a 26-a din Liga 1, programat vineri, de la ora 20:00, și transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Tehnicianul giuleștenilor s-a arătat impresionat de modul în care Dică a transformat jocul lui CS Mioveni într-o perioadă scurtă de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu este conștient că Rapid va avea parte de un meci complicat la Mioveni, în ciuda faptului că argeșenii se află pe ultimul loc în Liga 1. CS Mioveni a fost revitalizată odată cu instalarea lui Nicolae Dică pe banca tehnică.

Adrian Mutu, laude la adresa lui Nicolae Dică înainte de CS Mioveni – Rapid

Cu „Dicanio” la cârmă, CS Mioveni a înregistrat două victorii și două remize în ultimele 4 etape. Formația argeșeană s-a apropiat la 6 puncte de penultimul loc din Liga 1, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului regular.

Întrebat dacă se aștepta ca Nicolae Dică să schimbe fața lui CS Mioveni, Adrian Mutu a avut un răspuns superb:

„Da, de ce nu. E un antrenor ambițios, are calități bune de antrenor și cel puțin rezultatele din ultima perioadă îi dau dreptate”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Reclamă

Antrenorul Rapidului a prefațat meciul cu CS Mioveni și a ajuns la concluzia că „suntem echipe prietene”, datorită numărului mare de confruntări directe din ultima perioadă.

Adrian Mutu se așteaptă la un meci greu cu CS Mioveni: „Suntem echipe prietene”

Rapid vine după primul eșec suferit în Giulești în actualul sezon din Liga 1, în fața lui FC U Craiova 1948, scor 1-2.

„Îl văd ca pe un meci foarte dificil pentru că joacă un fotbal diferit, un fotbal bun odată cu venirea lui Dică pe banca lor. Ne așteaptă un meci greu, suntem dornici să ne întoarcem la parcursul bun pe care l-am avut până la meciul cu FCU. Pentru noi a fost un duș rece această înfrângere, am fost răniți în orgoliu și bineînțeles că vrem să ne întoarcem la parcursul bun.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi un meci deschis, cel puțin în ultimele etape au jucat un fotbal deschis, nu mai e jocul de dinainte, cu 5 fundași. Jucăm pe terenul lor, probabil suntem echipe prietene ținând cont că ne-am întâlnit de multe ori, chiar și în amicale.

Ne cunoaștem, de aceea va fi și mai greu. Suntem foarte concentrați și conștienți de dificultatea acestui meci și vom da totul să căștigăm”, a mai spus Mutu.

Rapid a coborât pe locul 4 în Liga 1, la 7 puncte în spatele liderului Farul Constanța. Adrian Mutu este convins că va urma cel mai încins play-off de până acum.

„Cred că va fi cel mai tare play-off de când există acest format. Va fi un campionat deschis, oricine poate să câștige. O să vorbim (n.r. – despre șansele Rapidului la titlu) la momentul respectiv, acum vreau să strângem cât mai multe puncte, apoi vom vedea”, a încheiat Adrian Mutu.

Adrian Mutu, prima reacție după ce Hervin Ongenda a semnat cu Rapid

Adrian Mutu a oferit prima reacție după ce Hervin Ongenda a semnat cu Rapid.

Mutu spune că Ongenda este jucătorul de care formația giuleșteană avea nevoie în linia mediană. În plus, „Briliantul” a anunțat că echipa sa a încheiat perioada de transferuri.

Funsho Bamgboye și Hervin Ongenda sunt cei doi jucători aduși de Rapid în această iarnă.

Reclamă

„Nu, în niciun caz (n.r. – nu va juca în meciul cu CS Mioveni). Abia a ajuns. Se va antrena zilele astea, trebuie să îl punem la punct fizic, probabil trebuie acest lucru. Începe antrenamentele chiar astăzi.

Când a fost la Botoșani a practicat un fotbal de calitate, un jucător bun în situații de 1 contra 1, care destabilizează apărările adverse, ce avem noi nevoie. Sperăm să dea totul pentru Rapid, să se ridice la nivelul așeptat și să ne ajute.

Eu cred că s-a închis mercato pentru noi, vom merge așa până în vară și după aceea vom vedea ce concluzii tragem în funcție de ce rezultate vom avea în acest sezon”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă premergătoare meciului CS Mioveni – Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și