Închide meniul

Nicolae Dică, impresionat de jocul FCSB-ului în victoria cu CFR Cluj: „A fost una dintre cele mai bune reprize!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 12:51

Nicolae Dică, impresionat de jocul FCSB-ului în victoria cu CFR Cluj: A fost una dintre cele mai bune reprize!”

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni

Nicolae Dică / Profimediaimages

Nicolae Dică, actualul antrenor al celor de la CS Mioveni, s-a declarat impresionat de jocul FCSB-ului în victoria cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus, cu scorul de 1-0, în fața campioanei CFR Cluj, grație golului marcat de Malcom Edjouma.

Nicolae Dică, impresionat de jocul FCSB-ului în victoria cu CFR Cluj

Nicolae Dică s-a declarat impresionat de evoluția pe care FCSB a avut-o în „Gruia”. Totodată, consideră că FCSB are șanse la titlu, având în vedere că, în cazul în care s-ar intra acum în play-off, între trupa lui Mihai Pintilii și lider ar fi o diferență de doar trei puncte.

„(n.r. Poate FCSB să ia titlul?) Poate. Pentru că la înjumătățirea punctelor sunt la trei puncte de primul loc. Dacă nu mă înșel, anul trecut au fost șapte sau opt puncte când s-a intrat în play-off și au fost aproape să joace cu trofeul pe masă în ultima etapă. Îi văd cu șanse la titlu.

Nu sunt surprins de victoria FCSB-ului pentru că au un lot foarte bun. Au jucat o primă repriză, unde puteau să marcheze două, trei goluri. A doua repriză, într-adevăr, le-a aparținut celor de la CFR Cluj.

Reclamă

Dar au jucători de calitate. S-a văzut la faza golului când au fost doi jucători contra cinci adversari și au reușit să marcheze. FCSB a fost echipa care a dominat, care a avut o posesie mai bună și au creat ocazii multe de a marca”, a declarat Nicolae Dică, pentru fanatik.ro.

Nicolae Dică: „A fost una dintre cele mai bune reprize!”

„S-au adaptat mai repede pe terenul respectiv. Sunt jucători cu personalitate la FCSB, jucători care, în momentul în care vin la FCSB, vin să lupte pentru câștigarea campionatului.

Pe faza ofensivă au fost mai dinamici, mai activi. Au jucat foarte bine, prima repriză a fost foarte bună și în defensivă au stat bine. La un moment dat, le-au oprit multe oportunități celor de la CFR Cluj. A fost una dintre cele mai bune reprize”, a mai spus Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Recomandări
  • Nicolae Dică, impresionat de jocul FCSB-ului în victoria cu CFR Cluj
  • FCSB s-a impus, cu scorul de 1-0, în fața campioanei CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și