Închide meniul

Nicolae Dică rămâne neînvins pe banca lui CS Mioveni: „Pentru asta muncim în fiecare zi!”. „Dicanio”, 7 puncte în 3 meciuri la noua echipă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 februarie 2023, 18:50

Nicolae Dică rămâne neînvins pe banca lui CS Mioveni: „Pentru asta muncim în fiecare zi!. „Dicanio, 7 puncte în 3 meciuri la noua echipă

Nicolae Dică a semnat şi revine în Liga 1

Nicolae Dică / Profimedia

Nicolae Dică rămâne neînvins pe banca lui CS Mioveni. Formația argeșeană a smuls un punct în prelungirile meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1, din etapa a 24-a din Liga 1. CS Mioveni n-a simțit gustul amar al înfrângerii de la instalarea lui „Dicanio” pe banca tehnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică visează să producă minunea și să salveze CS Mioveni de la retrogradare. Aflată pe ultimul loc din Liga 1, echipa argeșeană a adunat 7 puncte în ultimele 3 etape, în care „Dicanio” s-a aflat la cârmă.

Nicolae Dică rămâne neînvins pe banca lui CS Mioveni: „Pentru asta muncim în fiecare zi!”

Fostul antrenor de la FCSB și-a lăudat elevii pentru că n-au renunțat la luptă și au restabilit egalitatea în minutul 90+4.

Cosmin Matei a deschis scorul pentru Sepsi în minutul 9, iar Bogdan Rusu a smult un punct pentru CS Mioveni în prelungiri, după ce a transformat un penalty.

„Important e că am reușit să egalăm, că am crezut până la final. Le-am spus băieților să credem pentru că am demonstrat că putem întoarce rezultatul. Important e că am crezut și am egalat în minutul 90+4. Îi felicit pentru atitudinea arătată la fiecare joc și pentru unitate. Pentru noi, fiecare joc este important.

Reclamă

A fost un meci frumos. Am început foarte bine, am avut trei ocazii mari în primele 10 minute. La prima fază a celor de la Sepsi, ei au marcat, dar am crezut în continuare că putem să egalăm. Am avut posesie bună, am încercat să ne ridicăm la nivelul celor de la Sepsi. E o echipă valoroasă, care și-a propus play-off-ul.

Mă bucur că se vorbește frumos despre noi, dar este important să rămânem pe aceeași linie, să muncim în fiecare zi și să încercăm să salvăm echipa de la retrogradare. Sper să și reușim.

(n.r – Unde vă opriți?) Nu suntem o echipă mare din Liga 1 să spui că legăm 10 meciuri consecutive fără înfrângere, dar ne dorim cât mai mult să stăm neînfrânți. Pentru asta muncim în fiecare zi”, a spus Nicolae Dică, după CS Mioveni – Sepsi Sf. Gheorghe 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele înregistrate de CS Mioveni, cu Nicolae Dică pe bancă:

  • CS Mioveni – Petrolul Ploiești 1-0
  • UTA Arad – CS Mioveni 1-2
  • CS Mioveni – Sepsi Sf. Gheorghe 1-1

CS Mioveni a acumulat 16 puncte în 24 de etape. Echipa lui Nicolae Dică s-a apropiat la 4 puncte de următoarea clasată, UTA Arad.

„Cum e să antrenezi un club unde iei tu deciziile?”. Ce a răspuns Nicolae Dică

Nicolae Dică a vorbit despre situația de la CS Mioveni, club la care el ia cele mai importante decizii. Spre deosebire de perioada petrecută la FCSB, tehnicianul are mult mai multă libertate acum.

„La FC Argeş, de exemplu, a fost la fel, la Liga 2, Liga 3, toate deciziile le luam eu, tot ce s-a întâmplat acolo. Acum, am avut o discuţie cu domnul primar, în care i-am zis ce îmi doresc.

Dacă vrea să încercăm să salvăm echipa, i-am spus ce îmi doresc eu şi în mare s-au îndeplinit lucrurile acelea. (n.r. mă gândesc că e un sentiment aparte, să ştii că nu mai depinzi de cineva, care dictează tot) E o diferenţă.

Mergi la Mioveni, e un club care are câţiva ani în Liga 1, a mai fost o dată în 2011 şi o dată în 2008, sau mergi la un club CFR, Steaua (n.r. FCSB), Craiova, unde toată lumea ştie ce are de făcut, cluburi cu potenţă financiară, transferă pe sume mari, e normal atunci să nu te implici la fel de mult ca la un club mic.

Sunt cluburi la care antrenorii fac transferuri şi alte lucruri mai importante la echipă”, a declarat Nicolae Dică, în cursul acestei săptămâni.

Reclamă

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și