Închide meniul

Nicolae Dică îşi pune semne de întrebare în privinţa situţiei financiare de la Petrolul: „Au probleme cu banii, dar dau salarii mari!”

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 17:46

Reclamă
Nicolae Dică îşi pune semne de întrebare în privinţa situţiei financiare de la Petrolul: „Au probleme cu banii, dar dau salarii mari!

Nicolae Dică, entuziasmat după Mioveni - Chindia 2-0

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă/ Facebook CS Mioveni

Nicolae Dică îşi pune semne de întrebare în privinţa situaţiei financiare de la Petrolul. Totul a pornit după ce „Lupii galbeni” l-au transferat pe Paul Papp, jucător pe care l-a dorit şi fostul tehnician de la FCSB. Oficialii de la Mioveni nu au putut plăti salariul cerut de fostul fundaş de la Universitatea Craiova, iar în acest context, „Dicanio” i-a atacat pe cei de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Papp a fost transferat în această iarnă de Petrolul, după ce acesta s-a despărţit de Universitatea Craiova. Nicolae Dică s-a declarat uimit de faptul că „Lupii galbeni” au putut să-i ofere salariul dorit fundaşului, chiar dacă traversează o perioadă delicată din punct de vedere financiar.

Nicolae Dică îşi pune semne de întrebare în privinţa situţiei financiare de la Petrolul

Nicolae Dică a dezvăluit că pe lângă Paul Papp, un alt jucător dorit la Mioveni în această iarnă a fost Dan Nistor. Mijlocaşul a ajuns la U Cluj, după ce şi-a încheiat aventura la Universitatea Craiova, clujenii ridicându-se la pretenţiile salariale ale acestuia.

În privinţa situaţiei de la Petrolul, Dică s-a declarat uimit că oficialii clublui sunt capabili să transfere de la formaţii cu nume din Liga 1, chiar dacă se confruntă cu probleme serioase din punct de vedere financiar.

„Mi-am dorit jucători, dar noi nu putem să ne luptăm cu “U” Cluj, Petrolul, care dau salarii foarte mari. Și noi l-am sunat pe Nistor, dar n-am putut să-i oferim salariul pe care l-au oferit cei de la “U” Cluj.

Reclamă

La Petrolul nu am înțeles cum l-au luat pe Papp, știu că i s-a oferit un salariu mare. Știam că acolo sunt probleme cu banii. Nu înțeleg cum se aduc jucători la Petrolul, pe ce criterii. Pentru mine este un semn de întrebare, sunt probleme cu banii, nu s-au dat salariile la jucători, dar aduc jucători pe salarii mari.

Noi nu ne permitem acest lucru, am adus jucători pe patru mii, cinci mii de euro. Dar încercăm să-i plătim la timp. Nu ne permitem să dăm salarii mari”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă premergătoare duelului Mioveni – Rapid.

Nicolae Dică, impresionat de Adrian Mutu înainte de CS Mioveni – Rapid

Nicolae Dică a avut doar cuvinte de laudă pentru Adrian Mutu, înaintea confruntării directe din CS Mioveni – Rapid. Tehnicianul lanternei roşii din Liga 1 susţine că trupa giuleşteană se luptă cu şanse reale la câştigarea campionatului, în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, în privinţa partidei, „Dicanio” a mărturisit că echipa sa trebuie să fructifice fiecare şansă care se va ivi, deoarece orice punct este crucial în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Plecăm cu şansa a doua. Rapid se bate la campionat. Au un lot bun, cu mare experienţă, cu calitate. Mutu e ambiţios, a fost un mare jucător. Suporterii susţin echipa şi în deplasare, şi acasă.

Încercăm să fim cât mai compacţi, o echipă scurtă, să fim cât mai eficienţi în atac şi să obţinem un punct sau puncte. Orice punct e binevenit. E important să obţinem puncte la fiecare joc.

Rapid este o echipă bună, care se va lupta la câştigarea campionatului”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și