Închide meniul

Nicolae Dică, la un pas să semneze cu o echipă din Liga 1! Anunţul momentului în fotbalul românesc

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2022, 15:40

Nicolae Dică, la un pas să semneze cu o echipă din Liga 1! Anunţul momentului în fotbalul românesc

Nicolae Dică a transferat un jucător pus pe "lista neagră" de Gigi Becali la FCSB

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Nicolae Dică este la un pas să semneze cu o echipă din Liga 1. Fostul antrenor de la FCSB este pe punctul de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc, la două luni după ce şi-a dat demisia de la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică e dispus să o preia pe ultima clasată din Liga 1. Vrea să o salveze de la retrogradare pe CS Mioveni, grupare care a obţinut o singură victorie în primele 21 de etape. Flavius Stoican a rezistat numai două luni pe banca „lanternei roşii”, după care interimatul a fost preluat de Marius Stoica.

Nicolae Dică, la un pas să semneze cu o echipă din Liga 1. Poate semna cu CS Mioveni

Potrivit prosport.ro, şefii clubului din Mioveni au acceptat toate condiţiile puse de Dică pentru a prelua echipa. Astfel, sunt şanse foarte mari ca mutarea să se realizeze.

În al doilea mandat la FCSB, Nicolae Dică i-a pregătit pe roş-albaştri în 23 de meciuri oficiale (12 în Liga 1, una în Cupa României şi 10 în preliminariile şi grupele Conference League. A înregistrat 9 victorii, 7 remize şi 7 înfrângeri.

După ce și-a dat demisia de la FCSB pe 1 noiembrie, Dică exclude fără să stea pe gânduri varianta unei întoarceri la FCSB, dat fiind contextul în care a plecat de la club, dar și dezamăgirile acumulate pe parcursul celor două mandate.

Reclamă

Am spus că nu! (n.r. despre o posibilă revenire la FCSB). Am fost de două ori acolo ca antrenor principal și am spus că este de ajuns. Am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult.

De asta am fost schimbat. Cele două jocuri cu Silkeborg au fost așa, totul s-a întors împotriva mea, chiar dacă reușisem calificarea în grupe. Nu s-au uitat acele jocuri și unul dintre motive acesta a fost, că am și plecat„, a spus Dică, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, răspuns acid pentru Nicolae Dică

Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Dică a pierdut vestiarul, iar acesta este unul dintre motivele pentru care a plecat de la echipă. Totul după ce Dică i-a amintit că a băgat 20 de milioane de euro în conturi.

Reclamă 4 / 0/3

Așa este tată, Dică are dreptate. Nu vă minte cu nimic. Mi-a adus atâția bani în cont, dar Nicule, tată, ce vină am eu că începuseră ăia în vesitar să îți sară în cap?

Nu crezi că începusei să ai și o problemă în vestiar? Lasă pe la antrenamente, unde mai comentează unul sau altul, eu mă refer la alte lucruri. Nici cu Dawa nu a fost în regulă ce s-a întâmplat după meci, la Cluj. De data asta tu ai avut mână liberă de la mine, iar ce îmi ziceai tu, nu am fost eu de acord? Ai văzut Croitoru la Mititelu? Când a văzut omul că e depășit de situție a ridicat mâna”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 „Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și