Închide meniul

Nicolae Dică, mesaj clar despre accidentarea lui Vlad Chiricheş de la FCSB: „Atunci au început să apară problemele!”

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2023, 18:31

Reclamă
Nicolae Dică, mesaj clar despre accidentarea lui Vlad Chiricheş de la FCSB: „Atunci au început să apară problemele!

Vlad Chiricheş a vrut să se retragă din fotbal

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Nicolae Dică a transmis un mesaj clar despre accidentarea lui Vlad Chiricheş, de la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a declarat că de când fundaşul central „s-a rupt”, au început să apară problemele în defensiva trupei lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş s-a accidentat în meciul dintre UTA şi FCSB, şi va sta „pe bară” câteva luni. Fundaşul central de 33 de ani a fost înlocuit de atunci, în primul 11, de Siyanbonga Ngezana.

Nicolae Dică, mesaj clar despre accidentarea lui Vlad Chiricheş de la FCSB

Nicolae Dică a analizat meciurile FCSB-ului, şi a ajuns la concluzia că pe plan ofensiv, roş-albaştrii au avut prestaţii extrem de solide. De cealaltă parte, în defensivă, Dică susţine că vicecampionii au avut probleme, mai ales după accidentarea lui Chiricheş.

Cu toate acestea, „Dicanio” a declarat că FCSB arată foarte bine în acest sezon, subliniind meciul solid făcut cu Sepsi, meci câştigat cu scorul de 5-2.

„Mi-a lăsat o impresie foarte bună, joc ofensiv foarte bun, defensiv au avut unele probleme. Când s-a accidentat Chiricheş, atunci au început să apară acele probleme pe zona centrală, pentru că s-a văzut că atunci când era el în teren, a avut şi Dawa evoluţii mai bune. A jucat cu Lixandru fundaş central, a făcut-o bine cu Sepsi.

Reclamă

Îmi place cum arată echipa, dovadă că sunt şi pe primul loc. Pe faza ofensivă stau bine. Sunt jucători combinativi, iar dacă au spaţii mari, aşa cum a fost cu Sepsi, au pus mari probleme şi s-a văzut asta şi pe tabelă.

Au adus şi jucători buni, Djokovic, Băluţă, cu experienţă, care au avut evoluţii bune în campionatul nostru. Olaru are realizări foarte bune în acest an, Coman este şi el pe un drum bun.

La mijlocaş dreapta, acolo trebuie să găsească un jucător care să fie la fel de bun precum Coman, Olaru, Compagno, Tavi Popescu”, a declarat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Când ar putea reveni Vlad Chiricheş la FCSB

Veste bună pentru Vlad Chiricheș. Fundașul „roș-albaștrilor” a fost examinat de doctori italieni, care i-au dat un verdict care îi va bucura pe fanii FCSB.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Vlad Chiricheș a efectuat un RMN în Italia, la aceiași doctori la care a mai apelat în perioada în care era accidentat în Peninsulă. Verdictul acestora este unul excelent pentru jucătorul revenit în România, după 10 ani petrecuți în străinătate.

Acesta ar urma să revină pe teren în următoarea lună, fie la partida cu Petrolul Ploiești, din weekendul 28-29 octombrie, fie în derby-ul cu Rapid, de pe 4 sau 5 noiembrie.

Inițial, după un RMN făcut în România, Chiricheș a fost anunțat că va fi nevoit să stea pe bară timp de aproximativ 4 luni. Astfel, acesta primise o veste dezastruasă la momentul respectiv, având în vedere că a revenit la FCSB pentru a prinde cât mai multe minute.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și