Închide meniul

Veste bună pentru Vlad Chiricheș. Anunțul doctorilor, după accidentarea din UTA – FCSB 2-1

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2023, 0:09 / Actualizat: 7 septembrie 2023, 1:17

Reclamă
Veste bună pentru Vlad Chiricheș. Anunțul doctorilor, după accidentarea din UTA – FCSB 2-1

Când revine Vlad Chiricheş pe teren la FCSB

Vlad Chiricheș, în tricoul celor de la FCSB / Profimediaimages

Veste bună pentru Vlad Chiricheș. Fundașul „roș-albaștrilor” a fost examinat de doctori italieni, care i-au dat un verdict care îi va bucura pe fanii FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul s-a accidentat în partida pe care FCSB a pierdut-o la Arad, scor 1-2. Acesta ar fi putut lipsi o perioadă foarte lungă din planurile lui Elias Charalambous. Totuși, acesta are acum motive de bucurie.

Veste incredibilă pentru Vlad Chiricheș. Fundașul va reveni în maxim două luni

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Vlad Chiricheș a efectuat un RMN în Italia, la aceiași doctori la care a mai apelat în perioada în care era accidentat în Peninsulă. Verdictul acestora este unul excelent pentru jucătorul revenit în România, după 10 ani petrecuți în străinătate.

Acesta ar urma să revină în teren în maxim două luni, fie la partida cu Petrolul Ploiești, din weekendul 28-29 octombrie, fie în derby-ul cu Rapid, de pe 4 sau 5 noiembrie.

Inițial, după un RMN făcut în România, Chiricheș a fost anunțat că va fi nevoit să stea pe bară timp de aproximativ 4 luni. Astfel, acesta primise o veste dezastruasă la momentul respectiv, având în vedere că a revenit la FCSB pentru a prinde cât mai multe minute.

Reclamă

În cariera sa, Chiricheș a jucat pentru: FC Ardealul, Benfica U19, Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese. În echipa națională a României a adunat 75 de selecții.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2014, atunci când valora suma de 11 milioane de euro. În prezent este cotat la 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Singurele trofee din cariera fotbalistului de 33 de ani au fost câștigate alături de actuala vicecampioană a României. Este vorba despre două titluri de campion în Liga 1, o Supercupă a României, dar și titlul de cel mai bun fotbalist român al anului 2013.

Reclamă 4 / 0/3

Giani Kiriță l-a făcut praf pe Vlad Chiricheș

Fostul dinamovist a vorbit despre fundașul care a revenit, în această vară, la vicecampioana României FCSB. Acesta a criticat dur prestațiile fotbalistului care s-a accidentat în UTA – FCSB 2-1, de la startul noului sezon competițional.

„Chiricheș din păcate s-a rupt. Cu siguranță, el în ultima perioadă la cluburile la care a fost, a stat mai mult accidentat.Și atunci corpul se resimte și are probleme din punct de vedere fizic. Depinde de la corp la corp. Eu am avut o singură accidentare gravă și o întindere în toată cariera mea!

Pentru el e cam ultimul tren aici la FCSB și trebuia să fie pe o pantă ascendentă, iar cu aceste accidentări eu nu-l văd să-și încheie cariera într-un mod frumos. Gigi Becali știe ce a cumpărat și e problema lui”, a spus Giani Kiriță, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și