Închide meniul

Nicolae Dică, mesaj de luptă după Mioveni – Petrolul 1-0: „Am arătat că nu suntem o echipă slabă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 19:46

Nicolae Dică, mesaj de luptă după Mioveni – Petrolul 1-0: „Am arătat că nu suntem o echipă slabă!

Nicolae Dică, mesaj de luptă după Mioveni - Petrolul 1-0

Nicolae Dică este antrenorul celor de la Mioveni | Hepta

Nicolae Dică a oferit primele declaraţii după ce Mioveni a învins Petrolul cu scorul de 1-0. Tehnicianul piteştenilor a debutat cu victorie pe banca noii sale echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mioveni s-a impus în primul meci din 2023, graţie golului marcat de Bogdan Rusu. Atacantul a marcat, la primul meci după revenirea de la FCSB.

Nicolae Dică, mesaj de luptă după Mioveni – Petrolul 1-0

Nicolae Dică s-a declarat mândru de prestaţia jucătorilor săi, în duelul cu trupa lui Nae Constantin. Tehnicianul de la Mioveni susţine că echipa sa va lupta la fiecare meci, deşi va pleaca cu a doua şansă la partidele următoare, prin prisma faptului că ocupă ultimul loc din Liga 1.

Deşi antrenează „lanterna roşie” a campionatului, Dică a refuzat să ofere un verdict despre evitarea retrogradării, menţionând faptul că mai sunt multe meciuri de jucat.

„Pentru moralul băieţilor, pentru ce urmează în viitor. Am început meciul bine, am avut posesie. În prima repriză nu le-am dat şanse adversarilor. Şi în a doua repriză am facut un joc consistent. Au avut şi cei de la Petrolul ocazii, dar sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor si de lupta dată în teren.

Reclamă

Dacă am venit aici înseamnă că am încredere în ce fac aici, în jucători. Încercăm să luptăm la fiecare meci. Am arătat ca nu suntem o echipă slabă, că suntem o echipă ok pentru campionatul nostru. Ne vom lupta la fiecare meci. Mulţi jucători mi-au venit în urmă cu cinci zile, şapte zile, nu mi-a fost usor. Mai îmi doresc un jucător, un fundaş stânga.

(N.r. despre Bogdan Rusu) Mă bucur pentru el, e un jucător important, a aratat asta şi înainte să meargă la FCSB. Am avut discuţii cu el şi îi dau încredere totală, sper să ne ajute la fiecare meci.

Nu vreau să vorbesc despre rămânearea în prima ligă, am obţinut trei puncte, urmează meciuri importante pentru noi, plecăm cu şansa a doua în fiecare meci”, a declarat Nicolae Dică, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Rusu, pus pe fapte mari după revenirea la Mioveni

Bogdan Rusu a oferit prima reacție după Mioveni – Petrolul 1-0. Atacantul de 32 de ani a înscris golul victoriei, la debutul lui Nicolae Dică pe banca argeșenilor.

Bogdan Rusu a trecut peste experiența de la FCSB, de unde Gigi Becali l-a dat afară după doar câteva luni. Revenit la Mioveni, acesta își dorește cu orice preț salvarea de la retrogradare.

„Mă bucur că am marcat și am adus cele trei puncte. Nu era important cine marchează, contează doar victoria. Pentru mine a fost o perioadă bună la FCSB, e un lucru extraordinar să joci acolo. Le mulțumesc celor de acolo pentru ocazia dată, dar acum trebuie să-mi fac treaba aici. Puternic am fost dintotdeauna, nu știu cum m-au văzut ceilalți din jurul meu.

E okay, față de când am plecat, au venit mulți jucători noi, sunt de calitate, s-au integrat destul de bine. Nu mi-am propus un număr de goluri, dar dacă aș putea să marchez la fiecare meci… Dacă ne uităm în anii antrenori, Voluntari au avut mai puține puncte decât noi și s-au salvat”, a spus Bogdan Rusu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și