Închide meniul

Nicolae Dică nu duce lipsă de oferte, după ce a demisionat de la CS Mioveni: „Deja am avut discuţii cu două cluburi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2023, 20:27

Nicolae Dică nu duce lipsă de oferte, după ce a demisionat de la CS Mioveni: „Deja am avut discuţii cu două cluburi!

Nicolae Dică a semnat şi revine în Liga 1

Nicolae Dică / Profimedia

Nicolae Dică nu duce lipsă de oferte, după ce a demisionat de la CS Mioveni. Antrenorul susţine că deja a fost contactat de două cluburi, la scurt timp după ce a ales să plece de pe banca argeşenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a demisionat de la CS Mioveni după înfrângerea suferită de echipă în ultima rundă, cu U Cluj, scor 0-1.

Nicolae Dică nu duce lipsă de oferte, după ce a demisionat de la CS Mioveni

Nicolae Dică nu a pierdut timpul, după plecarea de la CS Mioveni. Antrenorul susţine că a fost deja contactat de două cluburi, însă decizia finală o va lua la finalul sezonului.

De asemenea, fostul antrenor de la FCSB a declarat că mai mulţi oameni din fotbalul românesc au avut doar cuvinte de laudă la adresa sa, după perioada petrecută pe banca celor de la CS Mioveni.

„Să știi că, de trei zile (n.r. – de când a luat decizia de a pleca de la Mioveni), am avut discuții cu două cluburi. M-au sunat să mă întrebe ce fac, dacă vreau să vin. Vom vedea în vară ce se va întâmpla.

Reclamă

Să știi că am mai discutat cu oameni din fotbalul românesc în această perioadă, iar ei mi-au spus că s-au văzut multe lucruri bune echipă, mi-au spus că se vede că echipa e antrenată. Oricum, sunt multi antrenori care au retogradat cu o echipă și au avut rezultate după. Lumea a observat unele lucruri pozitive, iar asta mă mulțumește”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Nicolae Dică și-a dat demisia de la CS Mioveni

Nicolae Dică și-a dat demisia de la CS Mioveni! Formația argeșeană a rămas fără antrenor cu patru etape înainte de finalul sezonului. În acest moment, CS Mioveni este ultima în play-out-ul Ligii 1, cu doar 11 puncte obținute.

Nicolae Dică fusese numit, pe banca Mioveniului, în luna ianuarie, după plecarea lui Flavius Stoican. Rezultatele extrem slabe ale echipei, dar și locul ocupat în clasament, l-au determinat pe „Nick” să nu mai continue la formația argeșeană.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimele șapte meciuri oficiale, Mioveni a înregistrat șase înfrângeri și un egal. Sursa citată notează că oficialii de la Mioveni iau în calcul să-l numească din nou pe Marius Stoica pe postul de antrenor interimar. Stoica a fost interimar și în perioada noiembrie – decembrie 2022.

Nicolae Dică: „Nu mă văd antrenând în Liga 2!”

În ultima partidă de campionat, CS Mioveni a fost învinsă de U Cluj, 0-1. La finalul meciului, Nicolae Dică s-a declarat resemnat, neînțelegând de ce echipa sa nu reușește să se redreseze.

O greşeală mare, asta e, se întâmplă la fotbal, păcat că nu am avut mai mult curaj pe faza ofensivă. Atât am putut până acum. Unde era riscul?

În iarnă, când am venit, aveam nouă puncte, nu ne dădea nimeni nicio şansă să ne salvăm, părea imposibil, am reuşit să obţinem apoi rezultate bune, dar în play-out totul s-a schimbat.

Nu am o explicaţie, tot încerc de atâtea săptămâni să îmi dau seama de ce nu am putut să câştigăm meciuri în campionat, până la play-out aveam în nouă meciuri doar două înfrângeri.

Nu, nu regret, sunt un antrenor căruia îi place să muncească, o fac cu pasiune, dau 100% pentru echipa la care lucrez, aveam încredere că ne putem salva, că putem ajunge la un baraj, am fost aproape până să înceapă play-out-ul.

Nu regret nimic în aceste patru luni de zile, jucătorii cât au putut au dat, eu şi staff-ul am făcut tot ce am putut încât să fim la ora jocului cât mai bine. Le mulţumesc celor din conducere că mi-au dat şansa să antrenez în prima ligă.

Reclamă

Nu ştiu ce voi face. Deocamdată nu mă văd antrenând în Liga 2, îmi doresc să rămân în prima ligă, vedem din vară ce se va întâmpla”, spunea Nicolae Dică, la finalul partidei cu U Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Mesaj după 1-1 cu Voluntari 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și