Închide meniul

Nicolae Dică și-a dat demisia de la CS Mioveni! Cine ar urma să-i ia locul

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 aprilie 2023, 12:28

Nicolae Dică și-a dat demisia de la CS Mioveni! Cine ar urma să-i ia locul

Nicolae Dică și-a dat demisia de la CS Mioveni

Nicolae Dică, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Nicolae Dică și-a dat demisia de la CS Mioveni! Formația argeșeană a rămas fără antrenor cu patru etape înainte de finalul sezonului. În acest moment, CS Mioveni este ultima în play-out-ul Ligii 1, cu doar 11 puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă de campionat, CS Mioveni o va întâlni, acasă, pe rivala FC Argeș. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 14:30.

Nicolae Dică fusese numit, pe banca Mioveniului, în luna ianuarie, după plecarea lui Flavius Stoican.

Nicolae Dică și-a dat demisia de la CS Mioveni

Nicolae Dică și-a prezentat demisia de la CS Mioveni, anunță gsp.ro. Rezultatele extrem slabe ale echipei, dar și locul ocupat în clasament, l-au determinat pe „Nick” să nu mai continue la formația argeșeană.

În ultimele șapte meciuri oficiale, Mioveni a înregistrat șase înfrângeri și un egal. Sursa citată notează că oficialii de la Mioveni iau în calcul să-l numească din nou pe Marius Stoica pe postul de antrenor interimar. Stoica a fost interimar și în perioada noiembrie – decembrie 2022.

Reclamă

Nicolae Dică: „Nu mă văd antrenând în Liga 2!”

În ultima partidă de campionat, CS Mioveni a fost învinsă de U Cluj, 0-1. La finalul meciului, Nicolae Dică s-a declarat resemnat, neînțelegând de ce echipa sa nu reușește să se redreseze.

„O greşeală mare, asta e, se întâmplă la fotbal, păcat că nu am avut mai mult curaj pe faza ofensivă. Atât am putut până acum. Unde era riscul?

În iarnă, când am venit, aveam nouă puncte, nu ne dădea nimeni nicio şansă să ne salvăm, părea imposibil, am reuşit să obţinem apoi rezultate bune, dar în play-out totul s-a schimbat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am o explicaţie, tot încerc de atâtea săptămâni să îmi dau seama de ce nu am putut să câştigăm meciuri în campionat, până la play-out aveam în nouă meciuri doar două înfrângeri.

Nu, nu regret, sunt un antrenor căruia îi place să muncească, o fac cu pasiune, dau 100% pentru echipa la care lucrez, aveam încredere că ne putem salva, că putem ajunge la un baraj, am fost aproape până să înceapă play-out-ul.

Nu regret nimic în aceste patru luni de zile, jucătorii cât au putut au dat, eu şi staff-ul am făcut tot ce am putut încât să fim la ora jocului cât mai bine. Le mulţumesc celor din conducere că mi-au dat şansa să antrenez în prima ligă.

Nu ştiu ce voi face. Deocamdată nu mă văd antrenând în Liga 2, îmi doresc să rămân în prima ligă, vedem din vară ce se va întâmpla”, spunea Nicolae Dică, la finalul partidei cu U Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și