Închide meniul

Nicolae Dică o compară pe FCSB cu Juventus: „Era pe locul 15, a revenit şi a câştigat campionatul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2022, 18:08

Nicolae Dică o compară pe FCSB cu Juventus: „Era pe locul 15, a revenit şi a câştigat campionatul!

Nicolae Dică o compară pe FCSB cu Juventus

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică o compară pe FCSB cu Juventus în lupta la titlu din Liga 1. „Dicanio” a amintit de unul dintre sezoanele memorabile ale „Bătrânei Doamne”, care a cucerit un nou campionat în Italia, deşi a ocupat chiar şi locul 15 în acea stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se află pe locul 13 în Liga 1, după primele patru etape disputate. Roş-albaştrii au înregistrat trei remize şi o înfrângere, însă Nicolae Dică nu îşi pierde speranţa.

Nicolae Dică o compară pe FCSB cu Juventus

”Au mai fost echipe care au început prost campionatul, iar după șapte-opt etape şi-au revenit şi chiar au câştigat titlul în acel sezon. V-am mai dat exemplul ăsta, Juventus era pe locul 14-15 la un moment dat, apoi a revenit şi a reuşit să câştige campionatul fără probleme.

Nu trebuie să ne pierdem încrederea, dar nici campionatul României nu e campionatul Italiei”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nicolae Dică, mesaj clar pentru Mirel Rădoi

Nicolae Dică i-a transmis un mesaj clar lui Mirel Rădoi, după ce acesta a preluat-o pe Universitatea Craiova. Antrenorul FCSB-ul i-a urat multă baftă în Bănie fostului selecţioner.

Reclamă

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică vor fi rivali în Liga 1, în derby-urile dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Ambii antrenori au ca obiectiv cucerirea titlului în Liga 1.

„Ciudat nu este, ne-am ales amândoi aceeaşi meserie. Mă aşteptam să fim amândoi la echipe din Liga 1. Vom vedea ce va fi (n.r. la duelul direct). Important este ca unul dintre noi să câştige campionatul. I-am dat un mesaj, ştiu că este ocupat, cum am fost şi eu când am venit cu două zile înainite de meci în Europa. Avem grupul nostru, unde schimbăm mesaje. Îi doresc multă baftă, sper să reuşească, cum am reuşit să calific şi eu echipa.

Este un antrenor care a demonstrat şi la echipa naţională mare, şi la tineret, a făcut rezultate bune, cu un joc bun. Va fi un plus pentru Universitatea Craiova venirea lui la echipă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea partidei FCSB – Dunajska Streda.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, întrebat despre şansele pe care Universitatea Craiova şi FCSB le au la titlu, Nicolae Dică a declarat că există egalitate la acest capitol.

„Sunt două loturi echilibrate. Care va fi mai constant pe parcursul campionatului, va câştiga”, a mai spus Nicolae Dică.

Gigi Becali îi face super-echipă lui Nicolae Dică la FCSB

Gigi Becali îi face super-echipă lui Nicolae Dică la FCSB. În funcţie de performanţele roş-albaştrilor, patronul va mai transfera jucători. Anunţul a fost făcut şi de antrenorul echipei, care mărturiseşte că deja ştie ce întăriri îi vor fi aduse.

„Eu știu deja jucătorii. Voi nu-i știți. Probabil o să-i aflați. Dar nu îi spun eu. Important este să trecem de această dublă”, a declarat Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
  • Nicolae Dică o compară pe FCSB cu Juventus
  • Ce spune antrenorul roş-albaştrilor despre lupta la titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și