Închide meniul

„Cum e să antrenezi un club unde iei tu deciziile?” Nicolae Dică a dat imediat răspunsul

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 februarie 2023, 8:22

Cum e să antrenezi un club unde iei tu deciziile?” Nicolae Dică a dat imediat răspunsul

Nicolae Dică este aproape de o revenire neaşteptată în fotbalul românesc. Fostul antrenor de la FCSB poate ajunge în Liga 2

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Nicolae Dică a vorbit despre situația de la CS Mioveni, club la care el ia cele mai importante decizii. Spre deosebire de perioada petrecută la FCSB, tehnicianul are mult mai multă libertate acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a avut parte de un debut fantastic pe banca celor de la Mioveni. A câștigat 2 meciuri din tot atâtea jucate și continuă să spere la salvarea de la retrogradare.

„Cum e să antrenezi un club unde iei tu deciziile?” Nicolae Dică a dat imediat răspunsul

„La FC Argeş, de exemplu, a fost la fel, la Liga 2, Liga 3, toate deciziile le luam eu, tot ce s-a întâmplat acolo. Acum, am avut o discuţie cu domnul primar, în care i-am zis ce îmi doresc.

Dacă vrea să încercăm să salvăm echipa, i-am spus ce îmi doresc eu şi în mare s-au îndeplinit lucrurile acelea. (n.r. mă gândesc că e un sentiment aparte, să ştii că nu mai depinzi de cineva, care dictează tot) E o diferenţă.

Mergi la Mioveni, e un club care are câţiva ani în Liga 1, a mai fost o dată în 2011 şi o dată în 2008, sau mergi la un club CFR, Steaua (n.r. FCSB), Craiova, unde toată lumea ştie ce are de făcut, cluburi cu potenţă financiară, transferă pe sume mari, e normal atunci să nu te implici la fel de mult ca la un club mic.

Reclamă

Sunt cluburi la care antrenorii fac transferuri şi alte lucruri mai importante la echipă”, a declarat Nicolae Dică.

După 23 de meciuri jucate, CS Mioveni ocupă în continuare ultimul loc în Liga 1, cu doar 15 puncte adunate.

Nicolae Dică, surprins de începutul perfect pe banca Mioveniului: „Le spun jucătorilor în fiecare zi!”

Nicolae Dică s-a declarat surprins de începutul perfect pe banca Mioveniului, echipă cu care a obținut două victorii din tot atâtea partide disputate.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă aşteptam să avem acest început. Mă aşteptam să avem un joc mai bun faţă de ce se jucase anul trecut, să luăm câteva puncte, pentru că eu am venit târziu la echipă, jucători veniţi târziu, dar nu mă aşteptam să luăm şase puncte în două meciuri.

Le spun în fiecare zi jucătorilor că trebuie să rămânem modeşti, să muncim la fel, să fim uniţi, să dăm totul şi să luăm puncte de la fiecare joc.

(n.r. cu cât au crescut şansele pentru salvare?) 5% şanse când m-am dus, acum 10%. Primul lucru la care ne gândim noi este să ajungem la baraj. La niciun joc nu suntem favoriţi”, a spus Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și