Închide meniul

Nicolae Dică, răspuns după ordinul primit de la Gigi Becali: ”Asta i-am spus și dânsului”

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2022, 12:20

Reclamă
Nicolae Dică, răspuns după ordinul primit de la Gigi Becali: ”Asta i-am spus și dânsului”

Nicolae Dică, răspuns după ordinul primit de la Gigi Becali

Nicoale Dică, pe banca celor de la FCSB / Hepta

Nicolae Dică a venit cu un răspuns după ordinul primit de la Gigi Becali, după Anderlecht – FCSB 2-2. Gigi cere posesie, dar antrenorul vrea rezultate și vine după 4 victorii consecutive în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu știu declarațiile patronului. Am înțeles asta cu posesia, am avut o discuție cu patronul când a venit și la bază. Și telefonic vorbim.

Nicolae Dică, răspuns după ordinul primit de la Gigi Becali

Într-adevăr, așa este, își dorește mai multă posesie, dar îmi doresc să avem rezultate în acest moment, asta i-am spus și dânsului, și, cu siguranță, în viitor vom avea o posesie mult mai bună.

Noi și acum avem în campionat posesie, în jur de 60%. Importante pentru echipă și pentru mine sunt rezultatele acum”, a spus Nicolae Dică, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică rămâne la FCSB

Gigi Becali a făcut anunţul despre Nicolae Dică, după Anderlecht – FCSB 2-2. Antrenorul rămâne la echipă chiar şi după ce roş-albaştrii au fost eliminaţi din Conference League.

Reclamă

Decizia are legătură şi cu faptul că Gigi i-a refuzat demisia lui Mister Nick după rezultatele teribile din dubla cu Silkeborg, terminată cu un sever 0-10.

„Nu se pune problema de Dică acum, nu se pune problema. Dacă el a vrut să plece și nu l-am lăsat. Am avut 4 victorii, înseamnă că avem valoare. Poate că o redresează și văd posesie la echipa asta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Pe de altă parte, Gigi are motive de bucurie. Îi vor intra în conturi aproape 4 milioane de euro, după rezultatele din grupa de Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, pentru accederea în grupele Conference League, Becali a încasat 3.44 milioane de euro. La această sumă, adăugăm 332.000 de euro pentru cele două egaluri, 0-0 şi 2-2, cu Anderlecht. Totalul este altfel de 3.76 milioane de euro, la care se va adăuga şi market poolul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și