Închide meniul

Nicolae Dică regretă că a jucat cu rezervele în Silkeborg – FCSB 5-0: „Nu am mai trăit asemenea umilințe!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 octombrie 2022, 22:23

Nicolae Dică regretă că a jucat cu rezervele în Silkeborg – FCSB 5-0: „Nu am mai trăit asemenea umilințe!

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică

Nicolae Dică, într-un interviu / Captură gsp.ro

Nicolae Dică regretă că a jucat cu rezervele în Silkeborg – FCSB 5-0. Antrenorul roș-albaștrilor și-a asumat întreaga vină pentru umilința istorică. „Mr. Nick” a fost dezamăgit de prestația jucătorilor care au jucat în Danemarca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am făcut o partidă foarte slabă, am început foarte prost jocul. În minutul 7 era 2-0, pe niște greșeli imense. N-am arătat bine în această seară. Este clar că atunci când echipa joacă slab, antrenorul este cel care greșește.

Nicolae Dică regretă că a jucat cu rezervele în Silkeborg – FCSB 5-0

Trebuie să înțelegem, chiar dacă au jucat jucători foarte tineri, mă așteptam la mai mult de la ei. Aveau șansa să joace în Europa. Am pregătit meciul cum le-am pregătit pe cele cu West Ham și Anderlecht, știam că întâlnim o echipă bună. Din păcate, le-am oferit prea multe șanse celor de la Silkeborg și asta ne-a costat.

Mă gândeam, spre finalul jocului, că poate nu trebuia să-i las pe toți acasă, dar e un risc pe care mi l-am asumat. După ce ne-am calificat, am spus că vrem să urcăm în clasament în campionat. Merităm să fim criticați. Atunci când câștigăm, oamenii ne laudă. Acum e normal să ne critice lumea, mai ales pe mine. E o înfrângere rușinoasă. Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren. Am pierdut cu Lazio 5-1, cu Sporting 5-1, dar erau echipe foarte mari. Astăzi am făcut o partidă foarte slabă.

Ne așteaptă o partidă grea la Ploiești, apoi returul cu Silkeborg. Eu nu prea dorm, îmi fac o grămadă de gânduri, de analize. Asta este viața de antrenor, când m-am apucat de această meserie știam ce mă așteaptă. De când am venit la Steaua (n.r. – FCSB) a fost greu.

Reclamă

Suntem pe ultimul loc după acest joc, dar mai avem trei jocuri de disputat. Vom vedea câte puncte vom acumula după următoarele jocuri. Trebuie să-i încurajez, sunt tineri, unii joacă pentru prima oară în Europa. Nu putem să-i distrugem pe jucători, eu sunt genul de antrenor care încurajează jucătorii”, a spus Nicolae Dică, conform sport.ro.

Helmut Duckadam, siderat după „coșmarul” Silkeborg – FCSB 5-0

Legendarul fost portar e dărâmat de înfrângerea istorică suferită de vicecampioana României. Duckadam crede că Steaua nu mai există. Eroul de la Sevilla i-a făcut praf pe Gigi Becali, dar și pe conducătorii de la CSA, care au împărțit suporterii roș-albaștri în două tabere.

„Eu am fost unul dintre putinii care am sustinut ca FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, ca Steaua NU MAI EXISTA! Cei care conduc azi FCSB si CSA si-au batut joc de toata istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Helmut Duckadam, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a încasat cinci goluri fără să tragă niciun şut pe spaţiul porţii. Astfel, în urma dezastrului din această seară, rezultatul intră în topul ruşinii din fotbalul românesc.

Cum a ajuns FCSB să plece cu rezervele în Danemarca

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt, iar FCSB a plecat cu rezervele în Danemarca. Opt titulari de la vicecampioana României nu au jucat în umilinţa cu Silkeborg, din grupa B a UEFA Conference League.

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru, Boban Nikolov și Billel Omrani au rămas în ţară. Vor fi odihniţi pentru duelul cu Petrolul, din campionat.

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că „sacrifică” lupta pentru „primăvara europeană” în încercarea de a nu rata prezenţa în play-off-ul Ligii 1. Astfel, Nicolae Dică a avut probleme în a alcătui primul 11. Marcatorii din victoria cu FC Argeş, Andrea Compagno şi Cordea sunt OUT.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și