Închide meniul

Nicolae Dică, replică acidă pentru Gigi Becali: „Puneţi titlu: ‘Dică, slab!’ Am adus 20 de milioane de euro! Cum facem?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 noiembrie 2022, 8:38

Nicolae Dică, replică acidă pentru Gigi Becali: „Puneţi titlu: Dică, slab! Am adus 20 de milioane de euro! Cum facem?!

Nicolae Dică, mesaj pentru Gigi Becali despre transferurile de la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Nicolae Dică, replică acidă pentru Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB spune că i-a adus bani lui Gigi Becali în cele două mandate pe care le-a avut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a spus că, deşi a adus bani la echipă, este considerat un antrenor slab.

Nicolae Dică, replică acidă pentru Gigi Becali

Puteți să puneți mâine un titlu frumos în ziar: «Nicolae Dică: 1 ani și 8 luni la Steaua, 20 de milioane de euro». În primul mandat am jucat în play-off-ul Champions League, grupe Europa League și în primăvara europeană. Adică 13-14 milioane. Acum, grupe Conference League, 6-7 milioane de euro. Adică vreo 20. Puneți titlu «Dică, slab, 20 de milioane de euro»

Patronul a spus că vrea să câștige bani, iar cu Dică a câștigat bani. Asta înseamnă că nu sunt așa slab. A zis că vrea bani. Am adus bani? Cu mine echipa a făcut 20 de milioane! Văd că Nicolae Dică, care a dus echipa în grupele Europa League, în primăvara Europa League și s-a luptat până în ultima etapă la campionat, vine acum, are 12 jucători noi, duce echipa în grupele Conferece League și o duce pe locul 7, dar e considerat e slab. Alții, care au stat 10-12 etape la echipă, sunt buni. Cum facem?”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Ce spune Nicolae Dică despre antrenorul care îi va lua locul la FCSB

Nicolae Dică a vorbit despre viitorul antrenor de la FCSB. După demisia sa, Liviu Ciobotariu, Andrei Prepeliţă, Ilie Poenaru şi Eugen Neagoe sunt variantele din care Gigi Becali va alege viitorul tehnician.

Reclamă

Nicolae Dică a precizat că discursul patronului a cântărit enorm și l-a făcut să plece. Gigi Becali a spus după meciul cu U Cluj că Dică e principalul vinovat pentru jocul slab al echipei.

„Nu am plecat din ambiție (n.r. – după înfrângerile cu Silkeborg). Îmi doream să reușesc să fac echipa să aibă rezultate. Și s-a întâmplat acest lucru. Noi am pierdut aseară (n.r. – cu U Cluj), dar după 4 meciuri în campionat în care am câștigat, un meci în Cupa României, unde nu am pierdut, și un meci cu Anderlecht în care nu am pierdut.

După meciul de la Craiova, pierdut în campionat, a venit acea întrerupere și în discuția cu MM i-am spus că am încredere că pot să redresez echipa în campionat. Și el mi-a zis că are încredere. Și am zis ok, rămânem și încercăm să redresăm lucrurile.

Reclamă 4 / 0/3

Au venit acele meciuri cu Silkeborg, am reușit în campionat să redrasăm. Și am zis că e mai bine să renunț eu. Echipa e în creștere în campionat, vine altcineva, și se duce în sus. Asta a fost decizia mea și am simțit că e bine așa. Dar discuția de după joc, cu patronul, m-a făcut să mă răzgândesc. Și față de jucători, pentru că m-am atașat de ei în acest 3 luni de zile. Am zis ok, hai să mergem în continuare. A venit acea victorie la Sepsi, unde echipa a avut o atitudine bună. După aceea am jucat în Belgia, unde am reușit un joc bun și, cu mai mult curaj, poate reușeam să câștigăm”, a mai spus Nicolae Dică.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și