Închide meniul

Nicolae Dică s-a dezlănțuit și și-a făcut praf jucătorii, după U Cluj – FCSB 2-1: „N-am văzut așa greșeli nici la Liga a 3-a!”

Cosmin Cioboată Publicat: 31 octombrie 2022, 23:16

Reclamă
Nicolae Dică s-a dezlănțuit și și-a făcut praf jucătorii, după U Cluj – FCSB 2-1: „N-am văzut așa greșeli nici la Liga a 3-a!

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB - Silkeborg!

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Nicolae Dică s-a dezlănțuit și și-a făcut praf jucătorii, după U Cluj – FCSB 2-1. Roș-albaștrii au fost învinși pe Cluj Arena și și-au oprit seria de 4 victorii în campionat. „Șepcile roșii” au marcat cele două goluri după două greșeli uriașe în defensiva FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică și-a criticat public jucătorii pentru erorile din apărare. Adrian Șut a greșit la primul gol, marcat de Thiam. A venit apoi eroarea lui Malcom Edjouma, de care a profitat Ioan Filip.

Nicolae Dică s-a dezlănțuit și și-a făcut praf jucătorii, după U Cluj – FCSB 2-1

Nicolae Dică a spus că nu a văzut astfel de greșeli „nici la Liga a 3-a”.

„Am făcut o partidă foarte slabă. Și în repriza a doua am jucat cu un om în plus și n-am reușit să punem presiune și să ne creăm ocazii. Facem niște greșeli. Nu mi-a fost dat să văd asemenea greșeli. Nu zic de Liga 1, nici la Liga a 3-a. S-au făcut niște greșeli de neînțeles.

E păcat că n-am obținut un rezultat pozitiv, pentru că veneam după meciuri bune în campionat. Trebuia să câștigăm. Am pierdut mingea la 20 de metri, în zona centrală, ne-au prins deschiși și am luat acel gol. Apoi nu putem să anticipăm o minge venită de la 70 de metri, nu putem să o dăm în out. Ce să le fac? Sunt jucători de 27, 28, 30 de ani… să-i învăț să facă o preluare, să anticipeze o minge de 70 de metri sau să dea o pasă cu latul? Nici chiar așa!”

Reclamă

Noi veneam după 4 victorii, ce blocaj mental să fie? Urcasem în clasament. Cu o victorie eram iar în zona de play-off. Atitudine și curaj, asta le cer”, a spus Nicolae Dică, pentru Digisport.

Andrei Cordea, la pământ după U Cluj – FCSB 2-1: „E vina tuturor!”

Andrei Cordea a fost la pământ după U Cluj – FCSB 2-1. Atacantul roș-albaștrilor nu înțelege de ce echipa lui nu poate să mențină posesia și să lege mai multe pase. Cordea a marcat pe finalul partidei și a reaprins speranțele FCSB-ului. Cordea a tras un semnal de alarmă în contextul luptei pentru îndeplinirea obiectivelor.

„E vina tuturor!”, a fost concluzia lui Andrei Cordea, după eșecul suferi de FCSB pe Cluj Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea își dorește să vadă mult mai multe pase între jucătorii FCSB-ului.

„N-am reușit să pasăm, nu îmi amintesc să fi făcut multe pase, să fi avut ocazii. Trebuie să punem lucrurile la punct și să câștigăm următorul meci. E vina tuturor, nu e doar vina fundașilor. Trebuie să fim atenți, la fiecare meci facem erori mari.

Pierdem puncte, celelalte echipe câștigă, și rămânem în urmă și nu ne putem îndeplini obiectivul. Mingea trebuie să fie la noi, nu înțeleg de ce nu putem să pasăm. Suntem jucători de calitate și trebuie să ținem de minge”, a spus Andrei Cordea, pentru Digisport.

U Cluj – FCSB 2-1. Echipa lui Nicolae Dică, răpusă în Ardeal!

Echipa lui Nicolae Dică a fost răpusă în Ardeal, scor 1-2, în etapa a 16-a din Liga 1. Vicecampioana României a încheiat seria de 4 victorii în campionat și a plecat fără puncte de pe Cluj Arena.

Thiam și Filip au marcat pentru U Cluj, în minutele 32 și 40. Andrei Cordea a redus din diferență în minutul 86.

FCSB a forțat egalarea în minutele de final, dar defensiva „șepcilor roșii” a rezistat eroic. Roș-albaștrii au evoluat în superioritate numerică începând din minutul 57, când Romario Pires a fost eliminat pentru un fault criminal asupra lui Andrea Compagno.

FCSB rămâne pe locul 7 în Liga 1, în timp ce U Cluj urcă pe poziția a 11-a. U Cluj se află la prima victorie în fața FCSB-ului, după o așteptare de 15 ani. În 2007, „șepcile roșii” se impuneau ultima oară în fața roș-albaștrilor, tot cu scorul de 2-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și