Închide meniul

U Cluj – FCSB 2-1. Echipa lui Nicolae Dică, răpusă în Ardeal! „Șepcile roșii”, prima victorie în fața roș-albaștrilor după 15 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2022, 22:52

U Cluj – FCSB 2-1. Echipa lui Nicolae Dică, răpusă în Ardeal! „Șepcile roșii, prima victorie în fața roș-albaștrilor după 15 ani

Ce note au putut să primească jucătorii FCSB după umilinţa din Danemarca, cu Silkeborg

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

U Cluj – FCSB 2-1. Echipa lui Nicolae Dică a fost răpusă în Ardeal, în etapa a 16-a din Liga 1. Vicecampioana României a încheiat seria de 4 victorii în campionat și a plecat fără puncte de pe Cluj Arena. Thiam și Filip au marcat pentru U Cluj, în minutele 32 și 40. Andrei Cordea a redus din diferență în minutul 86.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a forțat egalarea în minutele de final, dar defensiva „șepcilor roșii” a rezistat eroic. Roș-albaștrii au evoluat în superioritate numerică începând din minutul 57, când Romario Pires a fost eliminat pentru un fault criminal asupra lui Andrea Compagno.

U Cluj – FCSB 2-1. Echipa lui Nicolae Dică, răpusă în Ardeal!

FINAL. U Cluj – FCSB 2-1. Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă pe Cluj Arena. FCSB rămâne pe locul 7 în Liga 1, în timp ce U Cluj urcă pe poziția a 11-a. U Cluj se află la prima victorie în fața FCSB-ului, după o așteptare de 15 ani. În 2007, „șepcile roșii” se impuneau ultima oară în fața roș-albaștrilor, tot cu scorul de 2-1.

Min 86. U Cluj – FCSB 2-1. GOOOOL! Andrei Cordea marchează cu un șut la colțul lung, din afara careului.

Min 58. Cartonaș roșu pentru Romario Pires! Mijlocașul lui U Cluj a avut o intrare criminală asupra lui Andrea Compagno, desprinsă din artele marțiale.

Reclamă

Min 46. 3 schimbări la pauză, în tabăra FCSB-ului. Denis Haruț, David Miculescu și Octavian Popescu au intrat în locul lui Joyskim Dawa, Adrian Șut și Florinel Coman.

Min. 39: U Cluj – FCSB 2-0. GOOOL! Ioan Filip a majorat avantajul ardelenilor.

Min. 33: U Cluj – FCSB 1-0. GOOOL! Thiam a declanşat nebunia în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul! Atmosfera din tribune este fabuloasă. Aproximativ 20.000 de fani sunt prezenţi pe Cluj Arena.

Au apărut echipele de start:

U Cluj: Gorcea – Șt. Vlădoiu, Pițian, D. Ispas, Briceag – Ov. Bic, R. Pires, I. Filip – Chipciu, Thiam, L. Fulop

Rezerve: P. Iliev – Fl. Ilie, Nowak, G. Simion, Purece, Remacle, Haită, Hofman, Bălan

Antrenor: Eugen Neagoe

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Edjouma, Ad. Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Reclamă

Rezerve: A. Vlad – Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, M. Dulca, Nikolov, Radunovic, Radaslavescu

Antrenor: Nicolae Dică

Mii de fani ai „şepcilor roşii” iau cu asalt Cluj Arena

Se anunţă spectacol total la U Cluj – FCSB! Mii de fani ai „şepcilor roşii” iau cu asalt Cluj Arena pentru derby şi pregătesc un adevărat „infern” în această seară.

Potrivit prosport.ro, aproximativ 18.000 de suporteri ardeleni vor fi prezenţi pe stadion pentru a îşi susţine favoriţii. Universitatea Cluj vrea să facă uitat eşecul din derby-ul cu CFR Cluj şi să se revanşeze în faţa fanilor.

„Vreau ca suporterii noștri să fie mândri de noi, de modul cum arătăm la fiecare joc. Îmi doresc să câștigăm nu doar pentru că jucăm împotriva FCSB-ului, ci pentru că sunt foarte importante cele trei puncte”, a declarat Eugen Neagoe la conferinţa de presă.

Nicolae Dică, cu gândul la a cincea victorie consecutivă, înainte de U Cluj – FCSB

Nicolae Dică şi-a setat obiectivul, înainte de U Cluj – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor ţinteşte o victorie pe terenul „şepcilor roşii”, pentru a putea reveni în zona de play-off.

După victoria obţinută de Petrolul, pe terenul celor de la Voluntari, FCSB a ieşit din zona de play-off provizoriu. Cu o victorie în deplasarea de la U Cluj, trupa lui Nicolae Dică poate urca până pe locul 5.

„Trebuie să fim pregătiți. Urmează un meci în campionat, un meci foarte important pentru noi. Am urcat în clasament, avem patru victorii consecutive în campionat și trebuie să reușim să câștigăm acest joc. Din ce am văzut la antrenament, băieții s-au antrenat foarte bine, au încredere.

Trebuie să aibă încredere pentru că venim după jocuri bune, am obținut rezultate pozitive și trebuie să mergem în continuare pe același drum.

Băieții s-au antrenat foarte bine, sper să practice un joc bun, dacă vom face asta, cu siguranță vom avea rezultate pozitive. Le mulțumim suporterilor că sunt alături de noi. Mă bucur că au fost alături de echipă în momentele dificile. Ne dorim să facem jocuri bune și să îi facem bucuroși, dar cel mai important este că au fost alături de noi. Avem nevoie de ei. Sunt suporteri care ne ajută în momentele dificile”, a declarat Nicolae Dică, în timpul conferinţei de presă premergătoare duelului dintre U Cluj şi FCSB.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și