Închide meniul

Nicolae Dică s-a înțeles cu FC Botoșani. „Nick” a ajuns la 3 echipe într-un singur an

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2023, 8:59

Reclamă
Nicolae Dică s-a înțeles cu FC Botoșani. Nick” a ajuns la 3 echipe într-un singur an

Nicolae Dică s-a înțeles cu FC Botoșani

Nicoale Dică, în timpul unui meci / Profimedia

Nicolae Dică s-a înțeles cu FC Botoșani. Fostul tehnician al celor de la FC U Craiova 1948 nu a stat prea mult departe de lumea fotbalului și s-a înțeles cu echipa patronată de Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nick” a rămas fără echipă după ce a fost dat afară de la FC U Craiova 1948, după aproximativ o lună petrecută pe banca tehnică a echipei. Ultimul meci pe banca oltenilor a fost cel cu Petrolul Ploiești, pierdut de către echipa patronată de Adrian Mititelu cu scorul de 3-4.

Nicolae Dică s-a înțeles cu FC Botoșani. Când va fi semnat contractul

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Nicolae Dică s-a înțeles cu FC Botoșani și va deveni noul antrenor al formației patronate de Valeriu Iftime. Patronul moldovenilor s-a aflat în căutarea unui tehnician cu licență PRO, după ce a încheiat colaborarea cu Marius Croitoru.

După ce a fost dat afară de la echipa lui Adrian Mititelu, Nicolae Dică a fost pe lista mai multor cluburi. Totuși, cel mai aproape de a obține semnătura lui „Nick” au fost cei de la FC Argeș, club la care acesta a debutat în fotbalul mare și pe care l-a mai antrenat în două mandate.

Totuși, decizia lui Dică vine în contextul în care acesta dorește să pregătească o echipă de Liga 1. FC Argeș a retrogradat din prima divizie în sezonul trecut, după ce a pierdut barajul de promovare/menținere în Liga 1 împotriva celor de la Dinamo. „Dubla” cu echipa pregătită de Ovidiu Burcă s-a încheiat cu scorul de 5-8, la general.

Reclamă

Conform informațiilor oferite de gsp.ro, Nicolae Dică va semna noul contract cu echipa lui Valeriu Iftime pe data de 27 august și va debuta pe banca moldovenilor în partida din play-off-ul Cupei României. Pentru a se califica în grupele Cupei, cei de la Botoșani trebuie să treacă de CS Mioveni. Astfel, Nicolae Dică a ajuns să pregătească nu mai puțin de 3 echipe în decursul unui an calendaristic. În 2023, „Nick” le-a pregătit pe: CS Mioveni, FC U Craiova 1948 și urmează să o preia pe FC Botoșani.

În momentul de față, echipa din Moldova se află pe poziția 15-a în Liga 1, cu doar 3 puncte după primele 7 etape.

Mesajul pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Adrian Mititelu, după plecarea de la FC U Craiova 1948

„Chiar voiam să te întreb, că nu am apucat. Cum te-ai descurcat deşi n-ai făcut pregătirea? Pentru că te ştiam un tip analitic. Îţi plăcea echipa?”, a fost întrebarea pe care i-a pus-o Mihai Stoica lui Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi plăcea echipa. Poate în cinci-şapte etape, echipa intra în ritm. Eu am venit aici şi am vrut să schimb un fundaş central. Aveam conditiile necesare (n.r. la Craiova). Baza e foarte frumoasă, multe terenuri de antrenament.

Când ne-am despărţit, i-am spus (n.r. lui Adrian Mititelu) că dacă rămâneam, făceam performanţă. Asta i-am zis. Şi am rămas plăcut surprins că primeam mesaje frumoase de la jucători”, a răspuns imediat Nicolae Dică, conform sursei citate mai sus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și