Închide meniul

Nicolae Dică, sfat fabulos pentru „perla” Octavian Popescu: „Trebuie să se gândească la un salariu de 300.000 de euro pe lună!”

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 11:13

Nicolae Dică, sfat fabulos pentru „perla Octavian Popescu: „Trebuie să se gândească la un salariu de 300.000 de euro pe lună!

Octavian Popescu, aproape de un tun financiar de proporţii

Octavian Popescu, în timpul unui meci / Hepta

  • Nicolae Dică, sfat fabulos pentru „perla” Octavian Popescu
  • „Trebuie să se gândească la un salariu de 300.000 de euro pe lună!”

Nicolae Dică a avut un sfat fabulos pentru „perla” FCSB-ului, Octavian Popescu. Antrenorul vicecampioanei României a vorbit despre atacantul de 19 ani, de pe urma căruia Gigi Becali speră să încaseze o sumă răsunătoare, de zeci de milioane de euro, într-o bună zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu a impresionat în tricoul roș-albastru, iar Gigi Becali n-a rămas indiferent. Patronul FCSB îi va mări salariul tânărului atacant, drept răsplată pentru munca depusă în teren.

Nicolae Dică i-a transmis un sfat fabulos lui Octavian Popescu

Octavian Popescu va câștiga 10.000 de euro pe lună la FCSB, însă Nicolae Dică este de părere că jucătorul său ar trebui să aibă aspirații mult mai înalte în carieră.

Reclamă

„Dicanio” i-a transmis puștiului-minune de la FCSB că trebuie să își dorească să ajungă la un salariu astronomic, de 200-300.000 de euro pe lună.

„E foarte bine că i s-a mărit salariul lui Tavi Popescu, înseamnă că patronul îl susține. Cum și eu îl susțin. Am spus mereu că am încredere în el. Are niște calități native extraordinare. În România nu prea mai avem jucători de calitatea lui. Eu sunt mulțumit de cum se antrenează, de ceea ce mi-a făcut defensiv, din ceea ce eu i-am cerut.

Reclamă

Într-adevăr, pe faza ofensivă trebuie să arate mai mult. Să ajungă la nivelul din sezonul trecut, când a dat goluri și pase de gol. Dar eu sunt sigur că el va ajunge să atingă un nivel bun și pe faza ofensivă, pentru că are calitate. Îi lipsește golul în acest moment. Cred că se va descătușa, după ce va marca din nou.

Nu știu ce salariu are, nu este problema mea. 10.000 de euro? Nu cred că îi ia mințile suma asta. La cum îl cunosc eu, e un băiat inteligent și este cu capul pe umeri. Sincer, eu nu cred că el ar trebui să se mulțumească cu un salariu de 10.000 de euro pe lună. El trebuie să se gândească că trebuie să ajungă la un salariu de 200.000-300.000 de euro pe lună. El are calitate și la nivelul ăla trebuie să ajungă”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Octavian Popescu, fără gol la FCSB în noul sezon

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali l-a înștiințat recent că îi va mări salariul lui Octavian Popescu. Managerul general de la FCSB a precizat că „perla” din atacul vicecampioanei n-a făcut vreun comentariu legat de remunerația sa, dar patronul a considerat că merită această răsplată.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum a mai fost o problemă. Azi, Gigi mi-a spus clar: îi va mări contractul. Sunt niște chestii, care, chiar dacă el n-a spus un cuvânt, n-au cum să nu afecteze un jucător. A venit Miculescu – ei sunt siamezi, nedespărțiți – Tavi a avut un salariu foarte mic. Și acum avea jumătate din salariul lui Miculescu.

Acum vor fi la egalitate din punctul ăsta de vedere. El are 14 goluri în Liga 1, a avut reușite la noi. Chiar dacă nu zice nimic, n-are cum să nu se gândească (n.r – la salariu). Acum s-a reglat.”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Tavi Popescu a bifat 11 apariți în actualul sezon, în toate competițiile, reușind să contribuit cu două pase decisive și fără să marcheze vreun gol. În stagiunea precedentă, „perla” lui Gigi Becali a marcat 10 goluri în 38 de meciuri.

La ora actuală, Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad
Liga 1 • 17:06
„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB