Închide meniul

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 octombrie 2024, 13:21

Reclamă
Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea

Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea / colaj Profimedia Images

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea. Chiar dacă amândoi i se par atacanţi de valoare, Mitea l-a ales pe Louis Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitea îi prevede un viitor strălucit atacantului lui CFR Cluj. Munteanu a marcat şi sâmbătă, în victoria lui CFR cu Poli Iaşi, cu 2-1.

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”

Îmi place mult. Louis Munteanu cred că a făcut un pas important spre CFR, dacă nu a fost să fie la FCSB. E un jucător bun și cred că are potențial mare. Eu îl văd foarte sus în următorii ani. 

Și Bîrligea (n.r.: e bun), dar îmi place mai mult Louis Munteanu. E mai complex, așa îl văd eu”, a spus Nicolae Mitea la digisport.ro.

Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că a fost impresionat de Daniel Bîrligea, pe care l-a adus de la CFR Cluj. Becali l-a lăudat în special pe noul lui atacant, după ce acesta a ajuns la două goluri în două meciuri în cupele europene.

Reclamă
Reclamă

Bîrligea a înscris în victoria FCSB-ului cu RFS, 4-1, după care a fost singurul marcator în duelul roş-albaştrilor cu PAOK. Becali l-a comparat pe Bîrligea cu Luis Suarez şi speră ca atacantul lui să marcheze aşa cum făcea starul uruguayan în perioada în care evolua pentru Liverpool. Ajuns acum la 37 de ani, Luis Suarez e coleg cu Lionel Messi la Inter Miami.

„De ce să fie trist?” Elias Charalambous, mesaj direct după Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la echipa națională

Elias Charalambous a transmis un mesaj direct după Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la echipa națională. Antrenorul de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă premergătoare partidei cu Gloria Buzău.

Mircea Lucescu l-a lăsat „acasă” pe Daniel Bîrligea, pentru „dubla” tricolorilor cu Cipru și Lituania, din luna octombrie. Lituania – România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe data de 15 octombrie, de la ora 21.45.

Reclamă

La conferința de presă, Charalambous a fost întrebat dacă Daniel Bîrligea a fost afectat de faptul că nu a prins lotul echipei naționale, chiar dacă a marcat două goluri pentru FCSB, în Europa League, în meciurile cu RFS și PAOK.

Elias Charalambous a spus că Daniel Bîrligea nu are de ce să fie supărat și a menționat că, în opinia sa, atacantul va ajunge în lotul echipei naționale. Pentru moment însă, tehnicianul campioanei a transmis că deciziile lui Mircea Lucescu trebuie respectate.

(n.r. despre Daniel Bîrligea) De ce să fie trist? Sigur, toți jucătorii vor să fie la națională, dar acolo e un antrenor (n.r. Mircea Lucescu) cu o foarte mare experiență, care decide cine va fi convocat. Toată lumea trebuie să îi respecte opinia.

Bîrligea e un jucător care ne ajută mult, un atacant foarte bun. Sunt sigur că la un moment dat va fi la echipa națională”, a spus Elias Charalambous.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:20

Cristiano Ronaldo în vrea pe Kevin de Bruyne la Al-Nassr! Șefii saudiți, presați să facă o ofertă uriașă pentru belgian

15:00

LIVE VIDEOMa Long – Lin Shidong, marea finală masculină de la China Smash 2024, e ACUM în AntenaPLAY

14:41

EXCLUSIVDenis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înainte de a pleca la echipa naţională!

14:35

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu: „Am luat-o razna..”

14:10

VIDEOSun Yingsha e câştigătoarea China Smash 2024! Ea a învins-o cu 4-2 pe Wang Manyu în marea finală transmisă în AntenaPLAY

14:10

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „E posibil să faci recidivă!”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și