Închide meniul

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj! Anunţul lui Cristi Balaj: „În acest moment, Stanciu este în afara discuției”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 noiembrie 2022, 12:31

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj! Anunţul lui Cristi Balaj: „În acest moment, Stanciu este în afara discuției

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj! Anunţul lui Cristi Balaj

Nicolae Stanciu, în tricoul României / Profimedia Images

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj! Cristi Balaj a anunţat care este motivul pentru care internaţionalul român a ieşit din orice discuţii legate de campioana din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga spera să îl aducă sub formă de împrumut pe Stanciu, dar chinezii de la Wuhan Tree Towns nu vor să audă. Evoluţiile din acest sezon i-au convins pe chinezi, care cer o sumă de bani pentru transferul românului cotat la 5.5 milioane de euro.

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la CFR Cluj

Astfel, ţinând cont că Varga voia să îi ofere un salariu anual de 500.000 de euro, suma totală investită în Stanciu ar fi una prea mare pentru echipa lui Dan Petrescu. Balaj nu vrea să aducă clubul într-un dezechilibru financiar.

„Stanciu este un jucător pe care orice club din România și l-ar dori, doar că din informațiile noastre are un contract foarte bun acolo unde este. Clubul este mulțumit de prestațiile lui și în niciun caz nu ar fi cedat fără anumite costuri. Din acest punct de vedere, dacă vorbim de CFR Cluj, Stanciu nu va ajunge la noi.

Dacă vorbim de optimizarea de care tot discutam, nu putem să o facem în situația în care ne-am asuma asemenea costuri financiare. Să ne înțelegem, nu că nu ar putea finanțatorul echipei să-l aducă pe Nicolae Stanciu, dar noi trebuie să respectăm un plan financiar pe care ni l-am asumat dacă vrem să însănătoșim clubul. În acest moment, Stanciu este în afara discuției”, a spus Balaj, citat de sport.ro.

Reclamă

Mijlocaşul de 29 de ani şi-a trecut în cont opt goluri şi opt pase decisive, în cele 23 de meciuri adunate în toate competiţiile acestui sezon pentru Wuhan Tree Towns.

Dan Petrescu: Asta am vorbit cu patronul

Antrenorul campioanei României nu se aşteaptă să primească un astfel de jucător în pauza competiţională. Este sigur că CFR Cluj nu îşi permite să îi plătească salariul mijlocaşului de 29 de ani, care are o cotă de 5.5 milioane de euro. Peste 2 milioane de euro câştigă, anual, Stanciu.

„(Reporter: Care e situaţia lui Nicuşor Stanciu, va veni la CFR Cluj?) Eu l-aş dori pe Nicuşor Stanciu, dacă mă întrebi pe mine. Din ce am vorbit cu patronul, este imposibil! Nu avem cum să îl luăm. E normal să nu avem cum… salariul şi cât costă, normal. N-avem cum să ne permitem un jucător ca Stanciu.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ne permiteam un jucător ca Stanciu şi încă vreo 5 la fel cu salarii, atunci ar fi trebuit să se ceară şi mai mult şi atunci avea logică să se spună că CFR trebuie să ajungă nu ştiu unde şi să facă. Noi nu putem să luăm jucători cu asemenea salarii şi care costă mult. Noi încercăm să luăm jucători liberi de contract, le dăm un salariu decent pentru România şi încercăm cu ei să facem treabă. Pe Stanciu nu cred că ne permitem să îl aducem„, a declarat Dan Petrescu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și