Închide meniul

„Va veni Nicolae Stanciu la CFR Cluj?”. Dan Petrescu a oferit ultimele detalii: „Asta am vorbit cu patronul”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2022, 18:50

„Va veni Nicolae Stanciu la CFR Cluj?. Dan Petrescu a oferit ultimele detalii: „Asta am vorbit cu patronul

Dan Petrescu a răbufnit înainte de CFR Cluj - UTA

Dan Petrescu / Antena Sport

Dan Petrescu a oferit ultimele detalii despre şansele ca Nicolae Stanciu să fie transferat de CFR Cluj în această iarnă. Internaţionalul român îşi doreşte să plece de la chinezii de la Wuhan Three Towns, iar Neluţu Varga ar fi purtat negocieri cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul campioanei României nu se aşteaptă să primească un astfel de jucător în pauza competiţională. Este sigur că CFR Cluj nu îşi permite să îi plătească salariul mijlocaşului de 29 de ani, care are o cotă de 5.5 milioane de euro. Peste 2 milioane de euro câştigă, anual, Stanciu.

Dan Petrescu a oferit ultimele detalii despre interesul pentru Nicolae Stanciu

Opt goluri şi opt pase decisive a reuşit Stanciu în campionatul Chinei. Dan Petrescu l-ar primi cu braţele deschise la CFR Cluj.

(Reporter: Care e situaţia lui Nicuşor Stanciu, va veni la CFR Cluj?) Eu l-aş dori pe Nicuşor Stanciu, dacă mă întrebi pe mine. Din ce am vorbit cu patronul, este imposibil! Nu avem cum să îl luăm. E normal să nu avem cum… salariul şi cât costă, normal. N-avem cum să ne permitem un jucător ca Stanciu.

Dacă ne permiteam un jucător ca Stanciu şi încă vreo 5 la fel cu salarii, atunci ar fi trebuit să se ceară şi mai mult şi atunci avea logică să se spună că CFR trebuie să ajungă nu ştiu unde şi să facă. Noi nu putem să luăm jucători cu asemenea salarii şi care costă mult. Noi încercăm să luăm jucători liberi de contract, le dăm un salariu decent pentru România şi încercăm cu ei să facem treabă. Pe Stanciu nu cred că ne permitem să îl aducem„, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă

Reacție dură a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce Neluțu Varga ar fi anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru transferul la CFR Cluj.

Impresara lui Stanciu susține că nicio echipă din România nu-și poate permite salariul jucătorului său. Anamaria Prodan neagă o posibilă înțelegere între Nicolae Stanciu și Neluțu Varga.

Dragilor, Nicolae Stanciu este sub contract în China și nu poate bate palma cu nimeni! România nu are cum să-și permită salarii de milioane și sume de transfer de milioane de euro! Stanciu este cel mai bun fotbalist al țării astăzi”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

În curusul zilei de luni, Neluţu Varga ar fi dat asigurări că va găsi o modalitate pentru a îi oferi o sumă uriaşă lui Stanciu, care mai este dorit şi de Slavia Praga. Neluţu Varga a precizat că mai sunt două aspecte care ar trebui rezolvate pentru a se face mutarea.

Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de oridin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu aici aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult și pe faptul că băiatul vrea să revină în România să fie și mai aproape de familie„, a spus Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și