Închide meniul

Nicolas Popescu, noul transfer al celor de la Voluntari. Fiul lui Gică Popescu a fost cedat de Farul sub comanda lui Liviu Ciobotariu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 9:36

Nicolas Popescu, noul transfer al celor de la Voluntari. Fiul lui Gică Popescu a fost cedat de Farul sub comanda lui Liviu Ciobotariu

Fiul lui Gică Popescu a rezistat doar şase luni la FC Voluntari

Nicolas Popescu pleacă de la Voluntari / Facebook FC Voluntari

Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, este noul transfer al celor de la Voluntari. Mijlocaşul de 19 ani, a fost cedat de Farul la echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, semnând un contract valabil pe patru sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolas Popescu este crescut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, şi a fost debutat în prima ligă încă din sezonul trecut. Acesta se va duela cu fosta sa echipă, antrenată de unchiul Gică Hagi, pentru un loc în play-off.

Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, noul transfer al celor de la Voluntari

Nicolas Popescu s-a alăturat lotului condus de Liviu Ciobotariu, la Voluntari. În actualul sezon, mijlocaşul nu a bifat niciun minut pentru Farul, fiind rezervă în remiza din deplasare cu Botoşani.

Voluntari a anunţat transferul lui Nicolas Popescu prin intermediul unei postări pe contul oficial de Facebook, prin care dezvăluie faptul că tânărul mijlocaş a bifat prezenţe pentru naţionalele de juniori ale României.

„FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 4 ani, cu jucătorul Nicolas Popescu.

Reclamă

Nicolas Popescu este un mijlocaș central, în vârstă de 19 ani, crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dublu-campionat național cu Farul la categoriile U-17 și U-19.

A debutat pentru echipa mare a constănțenilor în primul eșalon la data de 25 iulie 2021, strângând în total 7 partide sezonul trecut , în care a reușit o pasă decisivă.

Nicolas a participat la Campionatul European U-19 din această vară din Slovacia, fiind coleg cu Doru Andrei, un alt tânăr de perspectivă transferat de FC Voluntari în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

În total , noul nostru jucător are 10 prezențe la echipa națională U-19 a României, condusă de Adrian Văsâi.

Nicolas, s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu și va participa la antrenamentul din această dimineață.
Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, este mesajul postat de Voluntari.

Gică Hagi a dat lovitura şi l-a transferat pe Louis Munteanu

Gică Hagi a dat lovitura şi l-a transferat pe Louis Munteanu de la Fiorentina. Jucătorul de 20 de ani a fost împrumutat pentru un sezon de Farul Constanţa.

„Farul Constanța și AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formația noastră până la finalul sezonului 2022-2023.

Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi si a debutat în Liga 1 la 17 ani (27.10.2019), într-o partidă cu Dinamo.

Este dublu campion de juniori U19 al României și dublu căștigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat 13 goluri în 40 de partide.

Reclamă

A evoluat până acum la toate echipele naționale U16, U17, U18, U19, U20 și U21″, se arată într-un comunicat emis de Farul Constanţa.

Munteanu a fost cumpărat de gruparea din Serie A în urmă cu doi ani, de la Viitorul lui Gică Hagi, actuala Farul Constanţa, şi Fiorentina a plătit nu mai puţin de 1.7 milioane de euro.

Între timp, Louis a ajuns să evolueaze la Fiorentina Primavera acolo unde, sezonul trecut, a înscris 2 goluri în 11 apariţii. În total, pentru echipa viola are 13 goluri şi 4 pase decisive în 40 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și