Închide meniul

Nicolo Napoli a ajuns în România! Cum a reacţionat fostul preşedinte al lui FC U Craiova 1948

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2023, 14:27

Nicolo Napoli a ajuns în România! Cum a reacţionat fostul preşedinte al lui FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli a ajuns în România

Nicolo Napoli, fotografiat pe aeroport / Facebook

Nicolo Napoli a ajuns în România şi apar tot mai multe zvonuri că va fi numit din nou antrenor la FC U Craiova 1948. Atacantul italian a stat pe banca oltenilor în alte nouă mandate şi ar putea fi din nou varianta de rezervă a lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă patronul alb-albaştrilor a anunţat că nu se pune problema revenirii lui Nicolo Napoli, acesta a fost fotografiat pe aeroport. A fost surprins în timp ce se îmbarca la Bergamo cu direcţia Craiova.

Nicolo Napoli a ajuns în România

Fanii Craiovei lui Mititelu au reacţionat imediat şi se tem că Napoli va fi numit în următoarele ore. Totuşi, un fost preşedinte al clubului anunţă că vizita lui Nicolo Napoli în Bănie nu are legătură cu fotbalul. Apropiat al italianului, Marcel Iancu asigură că acesta nu revine pe banca echipei aflate pe locul 9 în Liga 1.

Recenta prezență a antrenorului Nicolo Napoli în Craiova si București nu are legătură cu fotbalul craiovean!

Foarte mulți sustinători și suporteri de nădejde ai echipei FC Universitatea Craiova, și implicit ai antrenorului italian Nicolo Napoli, m-au interpelat în privat în legătură cu apariția în spațiul public a unor fotografii postate de suporterii craioveni cu antrenorul italian Nicolo Napoli pe aeroportul din Bergamo, călătorind spre Craiova.

Reclamă

Vizita în Romania, și implicit la Craiova, a vechiului meu prieten și colaborator în fotbal Nicolo Napoli are un scop strict privat. Pentru a nu conturba activitatea fotbalistică și liniștea «conducerii colective» (n.r. -termenul folosit de familia Mititelu), m-am simțit obligat moral și profesional să fac această precizare.

Nicolo Napoli nu este dispus în acest moment să reia colaborarea cu anumite persoane denigratoare din cadrul conducerii colective a echipei FC Universitatea Craiova.

Toate speculațiile sunt generate de fricoși și de persoane interesate direct să-l denigreze pe antrenorul Nicolo Napoli, care, indiferent de părerea lor părtinitoare, are cele mai bune rezultate la echipa FC Universitatea Craiova și un grad foarte ridicat de simpatie în rândul suporterilor fotbalului craiovean. Așadar domnilor, puteți să stați liniștiți!”, a transmis Marcel Iancu, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolo Napoli (61 de ani) este liber de contract după despărţirea de FC U Craiova 1948. A fost dat afară în luna iunie, iar Mititelu a anunţat că niciodată nu va mai apela la tehnicianul italian.

Echipa lui Adrian Mititelu şi-a schimbat numele în mod oficial

Echipa lui Adrian Mititelu şi-a schimbat numele în mod oficial! FRF a anunţat, printr-un comunicat, că a aprobat modificarea denumirii clubului patronat de Adrian Mititelu.

Clubul U Craiova 1948 SA a devenit, în mod oficial, FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB S.A.

Având în vedere Certificatul de înregistrare mențiuni al Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj emis la data de 19.07.2023, Rezoluția Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj nr. 10702 din 18.07.2023, precum și Certificatul de Identitate Sportivă nr. 143 din 22.05.2015, nr. de identificare din Registrul Sportiv DJ/A3/00001/2015 și mențiunile cuprinse în acesta cu privire la modificarea denumirii structurii sportive, aprobă schimbarea denumirii clubului U Craiova 1948 SA în FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB S.A.”, a transmis FRF, într-un comunicat postat pe site-ul său.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și