Închide meniul

Nicolo Napoli, aproape de revenirea în Liga 1: „Suntem într-o situaţie foarte proastă”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 noiembrie 2023, 19:36

Reclamă
Nicolo Napoli, aproape de revenirea în Liga 1: „Suntem într-o situaţie foarte proastă

Nicolo Napoli, aproape de revenirea în Liga 1

Nicolo Napoli, în timpul unui meci pentru FCU Craiova 1948 / Hepta

Nicolo Napoli e aproape de revenirea în Liga 1. Fostul antrenor al lui FCU Craiova, care a colaborat cu Adrian Mititelu în mai multe rânduri, ar putea semna cu un alt club din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a recunoscut că Nicolo Napoli i-a fost propus ca antrenor al echipei sale.

Nicolo Napoli, aproape de revenirea în Liga 1: „Suntem într-o situaţie foarte proastă”

”Vreau să nu mă mai grăbesc și să nu îl mai iau pe primul servit, așa cum s-ar spune. Sunt în căutări, primesc mesaje și propuneri de la unul și altul, dar cred că timp de o lună o să merg cu Patache.

Mi-a fost propus și Nicolo Napoli printr-un mesaj dat de cineva, dar nu m-am decis dacă e cazul să îl contactez, deoarece nu mă mai grăbesc. Suntem într-o situație foarte proastă și vreau să văd ce poate să repare Patache.

Însă, e foarte clar că pe Patache îl pot ține în postura asta doar o lună. Voi analiza bine toate variantele pe care le am pe listă și voi începe apoi negocierile clare”, a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Adrian Mititelu, cucerit de noul antrenor al lui FCU Craiova: „Giovanni Constantino îmi aduce aminte de Nicolo Napoli!”

Adrian Mititelu anunţa, la prezentarea lui Constantino, că este cucerit de acesta. Patronul oltenilor l-a comparat cu fostul tehnician al grupării din Bănie, Nicolo Napoli.

Giovanni Costantino a antrenat-o ultima dată pe Agia Napa, formaţie din Liga a 2-a din Cipru. De-a lungul carierei, acesta le-a mai pregătit pe Casarano, MTK Budapesta, Dunajska Streda şi Honved. Timp de trei ani, noul antrenor al oltenilor lui Adrian Mititelu a fost secundul lui Marco Rossi, la naţionala Ungariei.

Mi-a plăcut, din prima clipă în care am conversat cu el mi-a plăcut şi îmi dă încredere că de data asta chiar am găsit un antrenor care să se potrivească pe ceea ce dorim noi la Craiova, pe spiritul acestei echipe, pe modul nostru de viziune asupra fotbalului. Şi pe gândurile şi pe placul proiectului meu. Că până la urmă ştiţi cum este, această nebunie pe care o am cu fotbalul trebuie să se concretizeze şi pe ceea ce îmi doresc eu.

Reclamă

„Pe Napoli l-am ajutat să antreneze foarte mult timp în România”

Eu zic că în sfârşit, după foarte mult timp, avem un antrenor care să se muleze pe proiectul FCU, ex FC Universitatea Craiova, Ştiinţa etc. Spiritul este aici, nu a dispărut. Spiritul nu au putut să îl ia, aici nu au avut ce să facă, este peste tot aici. Sicilienii în special sunt foarte isteţi şi foarte ambiţioşi şi foarte disciplinaţi. Îmi aduce aminte de Nicolo Napoli din urmă cu 20 de ani, chiar sincer vă spun. Parcă îmi aminteam de Napoli, cam aceeaşi vârstă, dacă nu aveam 39-40 de ani când l-am adus în România. L-am ajutat să antreneze foarte mult timp în România, deşi în 90% din timp a fost numai sub comanda mea. Dar asta nu înseamnă că nu a avut calităţi de antrenor.

Giovanni este mult mai bine pregătit din punct de vedere profesional, faptul că comunică foarte bine, vorbeşte foarte bine şi limba engleză, şi limba spaniolă care la noi este foarte importantă. A promis că o să înveţel în scurt timp şi limba română. Este un om care ştie ce vrea în viaţă, e tobă de fotbal, mai are nevoie şi de puţină şansă. Dar eu ce pot să vă spun e că îi voi acorda tot sprijinul să reuşescă pentru că el cunoaşte fotbal, dorinţă are şi o capacitate de efort ieşită din comun”, a declarat Adrian Mititelu.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și