Închide meniul

Nicolo Napoli, pregătit pentru al 9-lea mandat la FC U Craiova 1948, după plecarea lui Marius Croitoru: „Aș putea fi pe listă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2022, 17:40

Nicolo Napoli, pregătit pentru al 9-lea mandat la FC U Craiova 1948, după plecarea lui Marius Croitoru: „Aș putea fi pe listă!

Nicolo Napoli, pregătit să revină la FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli, într-o conferință de presă / Hepta

Nicolo Napoli s-a arătat pregătit pentru al 9-lea său mandat la FC U Craiova 1948, după ce Marius Croitoru și-a reziliat contractul cu formația lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a recunoscut că, din vară, de când s-a despărțit ultima dată de FC U Craiova 1948, nu a ratat niciun meci al oltenilor. Italianul nu a discutat încă cu Adrian Mititelu după ce formația din Bănie a rămas fără antrenor, însă e sigur că omul de afaceri îl are pe lista de posibili antrenori care să-l înlocuiască pe Croitoru.

Nicolo Napoli, pregătit pentru al 9-lea mandat la FC U Craiova 1948

”Nu m-a căutat nimeni până acum. Nici Mititelu, nici altcineva din club. Eu aș putea fi, probabil, al patrulea sau al cincilea pe listă.

Am văzut toate meciurile din campionat. Mi se pare o altă echipă decât cea pe care am lăsat-o eu acolo. Adică o formație lentă, cu prea multe pase, focusată excesiv pe posesie. Fotbalul de azi înseamnă în primul rând rapiditate și verticalizare, asta e ceea ce mă atrage și am încercat mereu să pun în practică„, a spus Nicolo Napoli, conform playsport.ro.

Nicolo Napoli a salvat-o pe FC U Craiova 1948 de la retrogradare în stagiunea precedentă, după care nu s-a mai înțeles cu Adrian Mititelu în privința prelungirii contractului. În total, italianul a avut opt mandate pe banca formației din Bănie: 2003-2004, 2007-2009, ianuarie – aprilie 2011, mai – iunie 2011, 2013-2014, 2018-2019, august – octombrie 2020, ianuarie – iunie 2022.

Reclamă

Adrian Mititelu, întrebat dacă îl readuce pe Nicolo Napoli, după plecarea lui Marius Croitoru

„Nu am niciun nume pe listă, pe cuvânt de onoare, nu pot să aduc pe oricine. M-am săturat de antrenori mediocri. (n.r. – nu v-ați gândit la Nicolo Napoli?) Nu m-am gândit la Nicolo Napoli, nu am nici măcar o idee, am primit multe propuneri. Ce să zic, a fost o zi pe care nu mi-am imaginat-o, că se va termina relația cu Marius Croitoru.

Cred că mă confundați, n-aveam cum să anticipez ceva la care nu m-am gândit. Nu eram sigur de victorie cu Chindia, știam că va fi un meci greu, dar aveam o gândire pozitivă. Am vorbit cu Marius, prima oară am mers în vestiar și ulterior ne-am întâlnit la birou. A venit croit să plece, a zis că simte că nu poate să facă nimic. Nici nu m-am gândit că ajungem vreodată în așa situație. Nu vă ascund că erau anumite nemulțumiri din partea unor jucători, în general legat de tot ce întâmplă la echipă, am auzit niște ofuri ale unora dintre ei, am încercat să-i unesc, nu să-l dezbin, a spus Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948

Clubul lui Adrian Mititelu a făcut anuntul într-un comunicat oficial, la scurt timp după înfrângerea cu Chindia, 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Croitoru și Adrian Mititelu au reziliat contractul de comun acord. Până când oltenii își vor numi un nou antrenorul, FC U Craiova 1948 va fi pregătită de Paul Răducan și Florin Drăgan.

Marius Croitoru o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 11 în Liga 1, departe de obiectivul stabilit de Adrian Mititelu, play-off-ul. Oltenii au adunat patru victorii, trei remize și șase înfrângeri în 13 meciuri.

Recomandări
  • Nicolo Napoli, pregătit pentru al 9-lea mandat la FC U Craiova 1948
  • Ce a spus despre revenirea la echipa lui Adrian Mititelu

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și