Închide meniul

„Nicuşor Bancu e singurul produs de export”. Dumitru Dragomir, convins că fundaşul Universităţii Craiova poate fi vândut cu 5 milioane de euro!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2022, 13:16

„Nicuşor Bancu e singurul produs de export. Dumitru Dragomir, convins că fundaşul Universităţii Craiova poate fi vândut cu 5 milioane de euro!

"Nicuşor Bancu e singurul produs de export". Dumitru Dragomir, convins că fundaşul Universităţii Craiova poate fi vândut cu 5 milioane de euro

Nicuşor Bancu, lăudat de Dumitru Dragomir / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicuşor Bancu l-a convins pe Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al LPF este sigur că fundaşul Universităţii Craiova este singurul jucător din naţionala României care poate fi vândut pentru o sumă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir crede că Mihai Rotaru poate obţine chiar şi cinci milioane de euro în schimbul fundaşului de 30 de ani. Potrivit Transfermarkt, Bancu are o cotă de piaţă de 1.7 milioane de euro.

„Nicuşor Bancu e singurul produs de export”. Dumitru Dragomir l-a lăudat pe fundaşul Universităţii Craiova

Nicuşor Bancu tocmai a făcut cel mai bun meci la echipa naţională. A oferit trei pase de gol în România – Bosnia, scor 4-1.

„Alibec nu mi-a plăcut cu Bosnia, dar la meciul din Finlanda a fost bunicel. Nu mai poate prinde un transfer la o echipă mai importantă decât Farul. Singurul care poate prinde un transfer la o echipă bună este doar Bancu. Bancu din calitate de fundaș. A dat trei pase de gol. A dat pase de gol din poziția de fundaș.

A greșit la meciul cu Finlanda, dar tot el a dat pasa de gol. E un jucător inteligent care știe bine jocul. La această oră el este singurul produs de export. Poate să fie vândut și cu două milioane, poate să fie vândut și cu 5 milioane. Dar e jucător care poate juca la echipe importante”, a declarat Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Reclamă

În această ediţie de campionat, Bancu a fost integralist în opt meciuri ale Universităţii Craiova. A oferit un assist.

Bancu, cel mai fericit după ce Mirel Rădoi a schimbat sistemul de joc

Nicușor Bancu s-a arătat cel mai fericit după ce Mirel Rădoi a schimbat sistemul de joc la Universitatea Craiova. Bancu a dezvăluit că sistemul 3-4-3, implementat de Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, i se potrivește perfect.

“Odată cu venirea lui Mister s-a schimbat și sistemul. Am avut altă abordare, cu un alt sistem de joc. I-am surprins și pe cei de la Zorya, nu se așteptau la acest sistem. Îmi place sistemul ăsta, îmi vine ca o mănușă, și s-a văzut azi că am și înscris.

Reclamă 4 / 0/3

Cu acest sistem am ajuns la echipa națională. Joc foarte bine în acest sistem și mă bucur că Mister vrea să joace așa. Să vedem dacă și în campionat vom juca așa. Dar cred că, indiferent de sistem, dacă jucam cu atitudinea asta, ne calificam oricum”, a declarat Bancu după victoria cu Zorya Luhansk, din Conference League.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și