Închide meniul

Nicușor Bancu, prima reacție după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0: „Ne-au bătut la atitudine!”

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2022, 23:43

Nicușor Bancu, prima reacție după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0: „Ne-au bătut la atitudine!

Nicușor Bancu, după FC Argeș - Universitatea Craiova 1-0

Nicușor Bancu, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

  • Nicușor Bancu, prima reacție după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0

Nicușor Bancu a oferit prima reacție după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0. Căpitanul formației din Bănie a recunoscut că oltenii au fost o prestație sub așteptări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreas Calcan a decis meciul cu reuşita din minutul 53. A fost a doua reuşită consecutivă, după cea cu FCSB. În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul 6, în timp ce FC Argeş a urcat pe locul 9.

Nicușor Bancu, prima reacție după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0

„Ne-au bătut la atitudine. A doua repriză a fost total opusă. Când ai ocazii şi nu marchezi… Pare că nu am fost concentraţi. Nu reuşim să marcăm. Trebuie să fim mai concentraţi. Nu reuşim să legăm victorii.

Reclamă

Nu ne gândim la titlu. Ne gândim la cum să prindem play-off-ul. La cum am arătat în a doua repriză… Am pierdut trei puncte. A fost o înfrângere, vom vedea ce vom rezolva. Nu ştiu ce s-a întâmplat în cazul Mangia”, a declarat Nicuşor Bancu, conform digisport.ro. 

Andrei Prepeliță, după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0

„Cu Hermannstadt am controlat meciul de la cap la coadă, cu CFR Cluj nu ne-a intrat mingea în poartă, cu FCSB meritam un egal. Nu putea să țină la nesfârșit acest ghinion. Băieții au luptat, ne-am contracarat adversarul. Știam ce joacă, mi-a ieșit, băieții au făcut mișcările foarte bine. E bine, se integrează și jucătorii nou veniți. Nu ne-a fost ușor, sper să formăm o echipă bună. Am stat normal, mi-am propus să nu mă mai enervez, ați văzut că nu face bine, a fost presiune pe mine în ultima perioadă. O simt și acum, până la urmă e un lucru bun, ne face să ne dorim mai mult victoriile. Eu n-am ieșit niciodată să vorbesc, mie nu mi-a spus nimeni nimic. Dacă clubul voia o măsură împotriva mea, trebuia să mă anunțe și pe mine. Trebuie să ne gândim la victorie”, a afirmat Prepeliță, după meci.

Reclamă

Marius Constantin: „Ne-am băgat în poartă, ce să facem?”

Veteranul din apărarea lui Andrei Prepeliță a recunoscut că argeșenii au apărat rezultatul prin toate mijloacele.

„Obiectivul nostru era să oprim niște înfrângeri, era obligatoriu. Ne-am chinuit. Nu aveam un moral extraordinar. Acasă cu CFR și cu Hermannstadt am pierdut nemeritat. A intervenit această presiune a rezultatului. Era esențial pentru noi să facem puncte. Ne-am băgat în poartă, ce să facem. Craiova este o echipă foarte bună. Formează un grup bun. Noi ne-am urmărit interesul. N-am avut ocazii multe la meciurile anterioare. Garita înseamnă ce înseamnă orice jucător, a făcut un joc fantastic și astăzi, dar nu joacă singur, fiecare jucător este la fel de important. Va fi o săptămână în care vom avea mai multă liniște. E un meci ca oricare altul, am jucat și la Craiova și la Rapid, nu trebuie să fie toate meciurile speciale”, a declarat și Marius Constantin.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Doi jucători nu fac deplasarea la Madrid pentru amicalul cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY
AntenaPLAY • 23 mart., 20:27
Doi jucători nu fac deplasarea la Madrid pentru amicalul cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
Convocare de urgenţă la echipa naţională a României
AntenaPLAY • 20 mart., 14:06
Convocare de urgenţă la echipa naţională a României! Pe cine a adus Edi Iordănescu în locul lui Nicuşor Bancu