Închide meniul

Nicuşor Bancu şi Alexandru Creţu, explicaţii după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Ce au spus despre deciziile conducerii

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2023, 23:57

Reclamă
Nicuşor Bancu şi Alexandru Creţu, explicaţii după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Ce au spus despre deciziile conducerii

Nicuşor Bancu şi Alexandru Creţu, explicaţii după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Nicuşor Bancu, în timpul meciului din Gruia / Universitatea Craiova

Nicuşor Bancu şi Alexandru Creţu au venit cu explicaţii după derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1. Cei doi jucători de bază ai oltenilor au fost întrebat despre deciziile conducerii de a nu lua cu asalt piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Creţu a marcat în minutul 10, după o centrare perfectă a lui Alexandru Mitriţă. A contribuit din plin la punctul obţinut de Laurenţiu Reghecampf la debut.

Nicuşor Bancu şi Alexandru Creţu, explicaţii după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Aici nu este uşor. Când vii să joci pe terenul celor de la CFR Cluj mereu este dificil. Un rezultat până la urmă echitabil. Suntem mulţumiţi că nu am pierdut, este un punct care se adună şi care ne va ajuta pe viitor.

Am făcut tot ce am putut, am avut ocazii foarte mari. E un punct câştigat în deplasare. Trebuie să ne gândim la meciul cu Hermannstadt.

Nu tot timpul trebuie să urc, întâi să îmi fac faza defensivă. Ei aveau doi atacanţi, aşa am stabilit să nu urc mereu. Am jucat foarte bine, parcă nici nu am fost accidentat.

Reclamă

În viitor vom vedea dacă va fi bine sau nu că nu am făcut transferuri. Cred că avem un lot complet. Jucătorii care suntem trebuie să tragem tare. Au fost ratări mari, din păcate Ivan putea să marcheze, dar nu este numai vina lui„, a spus Nicuşor Bancu la digisport.ro.

Alexandru Creţu a marcat în Gruia şi şi-a ajutat echipa să îşi menţină invincibilitatea în această ediţie a Ligii 1.

Am practicat un fotbal frumos ambele echipe. Ocazii multe şi de o parte şi de alta. În prima repriză cred că am avut destul ocazii. Vom regla lucrurile, suntem pe o pantă ascendentă. Vom lucra mai mult la finalizare, ne bucurăm că am plecat neînvinşi în etapa asta. Am întâlnit CFR-ul, ştim ce echipă este. E un rezultat pozitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Mister ne dă încredere, cred că asta e cel mai important. Să intri cu plăcere, să joci dezinvolt. Cred că asta ar trebui să facă toţi din campionat. Nu fac nimic special, mă antrenez, dau goluri şi la antrenamente.

E politica clubului (n.r. să nu facă transferuri), nu vreau să comentez. Dar cred că nucleul de jucători la un moment dat va face treabă bună„, a declarat Alexandru Creţu.

Etapa viitoare, Universitatea Craiova primeşte vizita celor de la Hermannstadt. Pentru CFR Cluj urmează chiar derby-ul din deplasare cu liderul FCSB.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Universitatea Craiova a trecut rapid în avantaj. În minutul 10, Alexandru Mitriţă a centrat perfect în interiorul careului, iar Creţu a îndeplinit o simplă formalitate şi a împins minge în poartă.  Până la pauză, jucătorii lui Mandorlini au reuşit să restabilească egalitatea. Yeboah a marcat, cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 39. Ardelenii au rămas în atac şi Nicuşor Bancu a fost „eroul” oltenilor. A scos de două ori mingea de pe linia porţii la aceeaşi fază.

Laurenţiu Reghecampf putea fi extrem de inspirat la debut. L-a trimis pe teren pe Jovan Markovic, iar atacantul oltenilor îşi putea trece imediat numele pe tabelă. Sava a intervenit salvator şi a respins mingea în bară. S-a terminat 1-1 şi CFR Cluj a ratat şansa de a o egala la puncte pe FCSB.

Cum arată clasamentul în Liga 1:

1. FCSB – 9 puncte
2. CFR Cluj – 7 puncte
3. Farul – 6 puncte
4. Hermannstadt – 6 puncte
5. Rapid – 5 puncte
6. Universitatea Craiova – 5 puncte
7. Sepsi – 4 puncte
8. U Cluj – 4 puncte
9. Poli Iaşi – 3 puncte
10. FC Voluntari – 3 puncte
11. Petrolul – 2 puncte
12. FC Botoşani – 2 puncte
13. Oţelul – 2 puncte
14. UTA – 1 punct
15. Dinamo – 0 puncte
16. FC U Craiova 1948 – 0 puncte

Reclamă

În această etapă mai sunt de disputat meciurile Petrolul – FC Voluntari şi Dinamo – Sepsi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și