Închide meniul

Nicușor Dan, anunț fără precedent despre Arena Națională! Ce se va întâmpla cu cel mai mare stadion din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2022, 19:28

Nicușor Dan, anunț fără precedent despre Arena Națională! Ce se va întâmpla cu cel mai mare stadion din România

Nicușor Dan a vorbit despre Arena Națională

Arena Națională este cel mai mare stadion din România / Hepta

Nicușor Dan, anunț fără precedent despre Arena Națională. Primarul Capitalei a spus că cel mai mare stadion al țării va fi supus unui proces de inventariere, în urma căruia va fi stabilită valoarea reală a arenei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edilul Bucureștiului a anunțat că este momentul ca Arena Națională să fie analizată în cel mai mic detaliu.

Nicușor Dan, anunț fără precedent despre Arena Națională!

Un astfel de proces de inventariere nu a fost realizat niciodată de când stadionul din Capitală a fost reconstruit, în 2011. Nicușor Dan spune că rezultatele analizei vor ajuta considerabil în stabilirea prețului de închiriere a Arenei Naționale în viitor, atât pentru meciurile de fotbal, cât și pentru alte evenimente.

„Lansăm procesul de inventariere la Arena Națională – primul după inaugurarea noului stadion, în 2011.

Cel târziu la sfârșitul anului vom avea o evidență exactă a tuturor bunurilor, de la clădiri și anexe la computere, scaunele din tribune sau instalația de fotosinteză a gazonului. Va fi stabilită de asemenea valoarea actuală a Arenei Naționale, lucru care ne va ajuta atunci când vom închiria Arena sau spații din ea pentru diverse evenimente.

Reclamă

În mod evident, această inventariere ar fi trebuit făcută destul de repede după construire (era și obligație legală, de altfel), iar absența unui inventar timp de peste un deceniu a încurajat neglijența în gestionare. Precedenta administrație și prietenii ei știu de ce.”, a scris Nicușor Dan, pe contul de Facebook.

Arena Națională, „mărul discordiei” în Liga 1

La ora actuală, Arena Națională reprezintă „casa” FCSB-ului. Echipa lui Gigi Becali și-a disputat acolo meciurile de pe teren propriu, din ultimele sezoane. Și Rapid a apelat la cel mai mare stadion al țării în cea mai mare parte a stagiunii curente. Între timp, giuleștenii și-au inaugurat noul Giulești și au renunțat la închirierea Arenei.

Și Dinamo a evoluat în multe meciuri considerate „acasă” pe Arena Națională, în ultimii ani, în special la derby-uri. Bineînțeles, și naționala României a jucat de multe ori pe stadionul de 55.000 de locuri, atât în competițiile oficiale, cât și în partide amicale.

Reclamă 4 / 0/3

Arena Națională a reprezentat un subiect extrem de delicat în ultima perioadă, în fotbalul românesc. FCSB a fost alungată de pe stadionul din București la meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. Motivul? În ziua în care este programată „finala” pentru titlu, pe Arenă se vor face pregătiri pentru un festival de muzică la care vor fi prezenți foarte mulți artiști internaționali.

În cele din urmă, după multe discuții și speculații, meciul FCSB – CFR Cluj se va disputa la Buzău.

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău! Anunțul lui Mihai Stoica

FCSB – CFR Cluj, „finala” pentru titlu din Liga 1, se va juca la Buzău. Anunţul oficial a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, care a trimis „săgeţi” către rivalii de la CSA Steaua.

Gigi Becali a depus actele pentru ca derby-ul să se dispute în Ghencea, însă nu a avut sorţi de izbândă. Patronul roş-albaştrilor a încercat şi varianta Arena Naţională, unde a oferit 40.000 de euro. S-a lovit de un refuz şi de această dată.

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă
Recomandări
  • Nicușor Dan, anunț fără precedent despre Arena Națională
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și