Închide meniul

„Nimeni nu are răbdare!” Adrian Mutu, verdict despre lupta la titlu cu FCSB! Ce a declarat la prima conferinţă de la CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2024, 15:09

Reclamă
„Nimeni nu are răbdare! Adrian Mutu, verdict despre lupta la titlu cu FCSB! Ce a declarat la prima conferinţă de la CFR Cluj

Adrian Mutu e convins că nu va fi înjurat de fanii dinamovişti

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă la CFR Cluj/ Youtube CFR Cluj

Adrian Mutu a oferit un verdict despre lupta la titlu cu FCSB, în prima conferinţă de presă susţinută ca antrenor al lui CFR Cluj. „Briliantul” a dezvăluit că are două obiective clare, câştigarea titlului şi a Cupei României, fiind conştient că ambele sunt greu de îndeplinit. Acesta însă are încredere maximă în formaţia pe care a preluat-o în această săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu i-a luat locul lui Andrea Mandorlini pe banca lui CFR Cluj, după ce italianul a fost demis, ca urmare a eşecului suferit în duelul cu Botoşani. Mutu va debuta pe banca clujenilor în partida cu Voluntari, partidă care se va disputa luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Adrian Mutu, verdict despre lupta la titlu cu FCSB, la prima conferinţă de presă de la CFR Cluj

Adrian Mutu a declarat că are o mare responsabilitate pe banca celor de la CFR Cluj, deoarece a preluat o echipă puternică din Liga 1. Antrenorul a mai mărturisit că obiectivele sale personale se leagă de cele ale echipei, fiind mulţumit de lotul pe care l-a găsit în Gruia.

De asemenea, Mutu a oferit declaraţii şi despre lupta la titlu, mărturisind că este concentrat doar pe echipa sa, şi nu pe diferenţa de puncte din clasament, faţă de primul loc.

În privinţa primei sale partide la CFR Cluj, Mutu a declarat că se aşteaptă ca jocul echipei să fie îmbunătăţit, după eşecul ruşinos cu ultima clasată, din runda precedentă.

Reclamă

„Sunt bucuros că sunt aici, e o mare responsabilitate, o mare provocare pentru mine, o echipă importantă, o echipă mare, cea mai titrată din ultimii 15-20 de ani. Pentru asta spun că este o mare responsabilitate pentru că la CFR există decât o șansă, aceea de a câștiga toate meciurile.

Obiectivele personale se leagă oarecum cu obiectivele echipei, acelea de a ne lupta pentru titlu și bineînțeles și Cupa României. Am găsit un lot foarte bun, cu jucători importanți, cu unii am fost colegi la națională, cu alții am jucat ca adversar în alte campionate, cum ar fi contra lui Tachtsidis, în Italia. Bineînțeles, îi știu bine pe băieții din garda veche, care sunt aici și cu care ne-am luptat și înainte în play-off.

Avem condiții foarte bune, am găsit exact așa cum mă așteptam să fie la un club mare. Obiectivele sunt normale, aceleași pe care le-au avut toți antrenorii de până acum și cred că le vor avea și de acum înainte, pentru că sunt obiectivele clubului. Nu există altceva decât să încercăm să câștigăm tot ce se poate.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu: „Nu ne uităm la ceilalţi!”

În ceea ce privește contractul, pentru mine în momentul ăsta banii nu sunt importanți, e o investiți pe care o fac în mine însumi, e o provocare mare să fiu la un club de acest gen și sper să și confirm. De aceea pentru mine, banii sau alte lucuri nu au contat. Eu vreau să mă gândesc la prezent și la viitorul apropiat, ne așteaptă meciuri grele, sper să pot să le arăt tuturor și să demonstrez de ce sunt în stare, împreună cu echipa. Ținând cont de cum ne aflăm în clasament și de distanța care este între noi și FCSB, dar și între noi și celelalte, care nu e foarte mare, trebuie să fim foarte atenți și să ne gândim doar la noi, să o luăm joc cu joc, fără să ne uităm la ceilalți.

Mă aștept din partea echipei să văd o reacție după înfrângerea de la Botoșani, să reînvinem spiritul pe care l-a avut CFR în anii trecuți, acela de învingători. Așa cum spuneam, putem spune încet, încet, dar foarte repede, pentru că suntem la CFR și nimeni nu are răbdare. Avem două obiective: câștigarea campionatului și Cupa României. Trebuie să le îndeplinim pe amândouă, cu toate că ne este foarte greu, avem adversari pe măsură”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

Adrian Mutu, dat de gol imediat după ce a fost prezentat la CFR Cluj

Adrian Mutu a fost dat de gol imediat după ce a fost prezentat la CFR Cluj de Marius Niculae, fostul său coleg de la Dinamo şi naţionala României.

Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj un contract valabil pe 2 ani şi jumătate şi are ca obiectiv să câştige titlul. Marius Niculae spune că adevăratul obiectiv al lui Mutu este să ajungă pe banca unei echipe de top din străinătate.

„O să impună un respect pentru ceilalţi jucători, toată lumea ştie cine e Adrian Mutu. Are obiective mult mai mari, vrea să antreneze o echipă din străinătate, la nivel de Champions League. Ăsta e visul oricărui antrenor„, a spus Marius Niculae în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și